REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Boxerské vybavení Lonsdale pro pravé boxery!

LONSDALE

Lonsdale

Specializujeme se na vybavení pro bojové sporty a na sportovní a volnočasové oblečení prémiových značek. Naší výhradní však je LONSDALE. Zákazníci se budou radovat ihned co zabrouzdají do řad našeho sortimentu. Čekat na ně budou úžasné slevy 70-90%. Pokud patříte mezi sportovně založené rodiny budete nadšeni. Nabízíme Vám oblečení nejen pro muže a ženy, ale také pro děti. Zboží, které si u nás vyberete si můžete nechat dopravit až domů různými způsoby. Nechybí klasické doručení Českou poštou, dále kurýrní služba Intime a v poslední době velice oblíbená a využívaná služba Zásilkovna. Za naši dlouhou historii jsme odeslali desítky tisíc zásilek a věříme, že s Vaší pomocí budou stále přibývat.

Pokud alespoň trochu značku LONSDALE znáte, víte, že se specializuje na boxerské vybavení. Nejlevnější boxerské vybavení naleznete na specializovaném e-shopu Lonsdale-london.cz. Zabýváme se prodejem vybavení a oblečení na bojové sporty od boxu, MMA až po kickbox nebo muay thai. Spousta lidí nemá bojové sporty v lásce, protože v nich vidí projevy agrese. My ale patříme mezi ty, kteří je milují, jsou pro ně smyslem života a formují v člověku duchovní tradice daného odvětví. V případě, že byste měli dotaz na jakýkoliv produkt z nabídky vybavení pro bojové sporty, neváhejte se obrátit na naše vyškolené pracovníky.

Mezi základní vybavení každého boxera jistě patří boxerské rukavice. V nabídce našeho obchodu naleznete více jak 50 nejrůznějších rukavic určených pro různé bojové sporty. Mezi nejpopulárnější rozhodně patří boxerské rukavice LONSDALE . Při výběru rukavic na box je důležité se řídit několika zásadních pravidel, tak aby pro Vás byly rukavice vhodné. Podle úrovně boxerských zkušeností můžeme boxery rozdělit do 3 kategorií. Boxer začátečník, boxující zápasník a profesionální boxer. Podle dovedností je důležité vybrat to správné vybavení.

V sortimentu Lonsdale-london nechybí ani oblečení a to také od značky Lonsdale, ale také celé řady dalších. Oblečení vhodné pro sportovní aktivity má v našem sortimentu široké zastoupení. Nechybí ani elegantnější kousky hlavně v dámských kategoriích, které si na sportovní módu nepotrpí.

Comments are closed.