REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Profesionální péče o finanční poradce

Společnost M&M hypocentrum nabízí speciální službu. Jedná se o servis pro finanční poradce, který ocení zaručeně každý profesionál. Veškeré služby, které jsou nabízeny, byly původně jen součástí interní hypoteční sítě, kterou měli k dispozici výhradně jen klienti realitní divize. Brzy se však vedení rozhodlo tento servis zpřístupnit také i externím finančním poradcům a posléze také zpřístupnil také servis pro finanční firmy.

Kompletní servis

Každý finanční poradce, který využije služeb společnosti M&M hypocentrum, se může těžit na plný servis. Rozdíly mezi interními finančními poradci a těmi externími v tomto ohledu totiž vůbec neexistují. Externí finanční poradci mají k dispozici veškerý servis, jako ti v interní síti. Do škály těchto služeb patří například každodenní aktualizace novinek a zpráv jak z domácích bank, tak i těch zahraničních, dále také podpora back office a call centra. V nabídce je také možnost odborného vzdělávání a nejrůznějšího školení. Dále máte v nabídce také možnost se zúčastnit nejrůznějších kulturních a společenských akcí jako jsou festivaly, semináře, dovolené a všemožné soutěže.

Vždy připravený poradce

Správný finanční poradce není jen ten, který má za sebou spoustu let úspěšné praxe, ale také ten, který je vždy informován a má přehled o dané a budoucí finanční situaci. Stále se měnící situace nejen v oblasti pojištění a investice, je třeba neustále hlídat a mít pod kontrolou. V tomto ohledu určitě využijete právě již zmíněnou službu od společnosti M&M hypocentrum, která nabízí každodenní podávání informací ohledně aktuální ekonomické situace jak v tuzemsku, tak i v zahraničí.

Hypotéční brokerpool, jak se tato služby nazývá, je skvělým způsobem pro finanční poradce a finanční firmy, jak mít vše potřebné a důležité pod kontrolou. Jestliže vás tato služba zajímá, můžete se o ní dozvědět více na domovských internetových stránkách, které najdete na adrese hypotecni-brokerpool.cz.

 

Comments are closed.