REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pusťte se do rekonstrukce Vašeho bytu

Chystáte přestavbu Vašeho bytu a chcete spolupracovat jen s opravdovým odborníkem? Pokud ano, tak je tu pro Vás Abostav. Abostav je jedničkou v rekonstrukcích koupelen a v přestavbách bytových jader. Dále Vám nabízíme malířské, instalatérské a elektro práce.

Našim zákazníkům se snažíme nabídnout ty nejlepší služby a proto je u nás možné pořídit si rekonstrukci na klíč. Pokud nemáte jasnou představu o Vaší rekonstrukce, náš tým odborníků Vám navrhne cenovou kalkulaci i plán přestavby přesně podle Vašich představ.

Naše firma se zejména specializuje na rekonstrukce koupelen Plzeň. Realizujeme jednoduché i atypicky či velkoryse řešené koupelny a bez obav se s námi můžete pustit i do náročných projektů. Jsme připraveni vyjít vstříc Vašim představám a připravit Vám projekt rekonstrukce koupelny přímo „na míru“.

Také rekonstrukce bytových jader Plzeň jsou naší silnou stránkou. Pro rekonstrukci bytového jádra v panelovém domě jsme pro Vás připravili několik variant úprav a modernizací, které jsou rozsahem služeb a použitým materiálem přizpůsobené Vašim finančním možnostem.

Comments are closed.