REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zahradní jezírka pro koupání

Voda magicky přitahuje pozornost zvířat a lidí a ne jinak tomu platí i pro zahradní jezírka. Zahradní jezírka jsou velice oblíbeným a vyhledávaným oživením každého pozemku Zahradní jezírko zhodnotí pozemek a přinese svému majiteli oživení po celý rok.

Současné  cenově dostupné technologie umožňují dopřát si jezírko každému majiteli zahrady. Menší zahradní jezírko se můžete vybudovat sami. Druhou možností (zejména u větších jezírek i nutností) je zadání stavby zahradního jezírka odborníkům. Firma jezirka-brno.cz Vám po vyplnění jednoduché poptávky jezírka zdarma zašle úvodní nabídku zahradního jezírka.

Koupací jezírka na rozdíl od bazénu nemusí dodržovat standardní pravidelné tvary a ekologicky nezatěžují přírodu různými chemickými přípravkami k udržení průzračné vody. Koupací jezírka vyřazují klid a pohodu a přímo vybízejí člověka k zastavení a relaxaci. Pobyt u zahradního jezírka případně koupání v jezírku blahodárně působí na člověka stresovaného dnešní dobou.

Zahradní jezírka neslouží pouze ke koupání, mnohé z nich je založena s úmyslem chovat v nich ryby, které přinášejí do jezírka život a potěšení. V současné době patří k nejoblíbenějším rybám chovaným v zahradních jezírkách Koi kapři. Nishikigoi (japonský název barevného KOI kapra) pochází původem z Japonska, kde je symbolem pro štěstí a úspěch. První křížení kaprů bylo prováděno již před našim letopočtem v Číně. KOI kapr se stává  opravdovými miláčky chovatele, kterého za čas poznají po hlase nebo postavy.

Koupací jezírko nebo jezírko pro chov ryb Vám ráda nabídne a postaví například firma www.jezirka-brno.cz. Na jejich stránkách můžete vyplnit jednoduchý dotazník a firma Vám zdarma zašle orientační nabídku stavby jezírka na klíč. Pokud Vás nabídka zaujme, rádi Vám vše vysvětlí přímo na Vaší zahradě.

Comments are closed.