REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Malebný penzion Brno

Musím zmínit mnoho pozitiv a přesto bych nechtěl, aby má výpověď z cest zapadla jako příliš zaujatá. Při svých cestách zaměřuji se především na lidi a ne na čtyři stěny. Spíše tedy pečlivě zvažuji slova, než výšku koberců a jemnost matrací. V těchto věcech penzion určitě také nezaostává a tak zaujme i lidi odlišného zaměření, ale já byl především spokojen příjemnou konverzací po vstupu do haly brněnského pensionu Integrity.

Recepční už čekala na můj příchod a samozřejmě mě znala jménem, jak už to u rodinných penzionu chodí. Už toto pohlazení člověku vezme nepříjemný pocit z cizích prostor, do kterých se musel přemístit kvůli práci a jen kvůli ní opustit pohodlí vlastního domova.

Jak je tedy z mé řeči již jasné, nejsem přílišným opěvovatelem cestování jako takového. I přesto mi bylo dáno po většinu mé pracovní doby cestovat. Jezdit od jednoho konce k druhému, seznamovat se spoustou lidí během hotelových snídaní a potřásávat rukou s kolegy na konferencích.  V takovém životě člověk nežije samotu, ve které by vyhlížel návrat do rodiny, a přesto vyhlíží cosi blízkého co mu připomene vlastní obývací pokoj a věci, které tak nerad opouštěl. Přesně takový penzion v brně je – zdobí jen tak, aby zpříjemnil prostory. Tak tedy vzpomínám na penzion integrity a celý personál.

Comments are closed.