REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Žaluzie a rolety od zlínské firmy h-mont

Už vás nebaví mít na oknech textilní závěsy a přemýšlíte o výhodách moderní stínící techniky? Zlínská firma h-mont za vámi přichází s nabídkou, která zahrnuje i praktické a elegantní žaluzie. Profesionální tým firmy (s působností ve Zlínském a Jihomoravském kraji) vám vhodný typ žaluzií na zakázku nejen vyrobí, ale také odborně namontuje. Pestrá nabídka obsahuje žaluzie do všech typů oken a volit můžete různé materiály i barevné provedení.

Na výběr máte kvalitní žaluzie horizontální nebo vertikální. Hliníkové či dřevěné horizontální žaluzie vám zaručí jak dokonalou ochranu soukromí, tak i zlepšení tepelných poměrů v místnostech. Pokud sáhnete po textilních nebo plastových vertikálních žaluziích, můžete očekávat perfektní zastínění i dotvoření interiéru po estetické stránce.

Obtěžuje vás hmyz? H-mont vám pomůže!

Do otevřených oken v teplejších měsících velmi rád míří nepříjemný hmyz, a tak se zákazníkům vyplatí pořídit si spolehlivé a praktické sítě proti hmyzu. Zlínská firma dodává ochranná síta do oken ve dvojím provedení, a to rolovací nebo pevná, bez lemu či s lemem. Instalovat vám šikovní pracovníci přijedou i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

Tým firmy h-mont je vám k dispozici, i pokud potřebujete namontovat moderní rolety. Elegantní látkové rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. U každé rolety si můžete nechat namontovat i kazetové boxy, které chrání navinutou látku. S profesionálními službami zlínské firmy budou spokojeni všichni zákazníci, i ti velmi nároční.

Comments are closed.