REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Dekorační a stínící technika – jak spojit příjemné s užitečným

Klasické textilní závěsy vám neprokáží tak dokonalou službu jako moderní stínící a dekorační technika. Aktuálním trendem je vytvářet v domovech či kancelářích příjemné klima pomocí žaluzií nebo rolet. H-mont je zlínská firma, která vyrábí kvalitní žaluzie a současně provádí jejich odbornou montáž. Tým firmy působí převážně na Zlínsku a v Jihomoravském kraji.

Vybrat si můžete horizontální nebo vertikální žaluzie. Dáte-li přednost hliníkovým či dřevěným horizontálním žaluziím, bude vám garantována nejen dokonalá ochrana soukromí, ale i zlepšení tepelných poměrů v místnostech. Pokud sáhnete po textilních nebo plastových vertikálních žaluziích, odměnou vám bude perfektní zastínění i dotvoření místnosti po estetické stránce.

Výroba a montáž ochranných sítí

Obtěžuje vás v teplých měsících ve vašem interiéru nepříjemný hmyz? Pořiďte si spolehlivé a praktické sítě proti hmyzu. Zlínská firma h-mont vyrábí a instaluje ochranná síta do oken, a to rolovací nebo pevná (bez lemu či s lemem). Na vaše přání přijedou šikovní pracovníci instalovat i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

Tým zlínské firmy je vám k dispozici, i pokud potřebujete namontovat moderní rolety. Elegantní látkové rolety je možné ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. Nároční zákazníci si mohou nechat u každé rolety  namontovat i kazetové boxy chránící navinutou látku. H-mont je firma, která spotřebitelům nabízí komplexní servis, v nejvyšší kvalitě a za rozumné ceny.

Comments are closed.