REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Diamantové kotouče NORTON Clipper

Společnost NORTON Clipper byla založena již v roce 1885 a po dlouhá desetiletí svým klientům nabízí špičkové produkty v oblasti brusiva. Zaměřuje se na všechny tři hlavní obory brusiva, tedy pojené brusivo, brusivo na podložce i diamantové nástroje. V oblasti diamantových kotoučů díky inovačním postupům a s využitím nejnovějších poznatků dosahuje skvělých výsledků a může tak svým zákazníkům nabídnout kvalitní diamantové kotouče pro pily disponující vysokou užitností a dlouhou životností.

Diamantové kotouče společnost nabízí v rámci velmi širokého sortimentu. V tomto nechybí diamantové kotouče pro ruční pily a brusky, pro obkladačské pily, pro stolové pily, pro řezače spár, diamantové kotouče na čerstvý beton či žáruvzdorné materiály. V nabídce pak figurují také brusné diamantové kotouče pro rychlou opravu poškozených povrchů – např. asfalt nebo beton.

Veškeré diamantové kotouče určené pro specifický druh pily nebo materiál jsou nabízeny v několika různých variacích a to jak z hlediska své použitelnosti, tak i z hlediska průměru kotouče. Sami si tak rychle a snadno vyberete pro vás ten nejvhodnější kotouč. Společnými jmenovateli všech nabízených diamantových kotoučů jsou vynikající poměr cena/užitná hodnota, vysoká životnost a rychlost řezu.

Připojte se k zástupu spokojených klientů a začněte ve své činnosti využívat diamantových kotoučů NORTON Clipper. Odměnou vám budou špičkové produkty, díky kterým si svou práci nejen zjednodušíte, ale také a hlavně ji zefektivníte. Doprava diamantových kotoučů je zdarma a standardně jsou dodávány do 24 hodin.

Comments are closed.