REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Moderní interiérové žaluzie a rolety od firmy h-mont

Pokud sháníte dekorační a stínící techniku, která vám bude dobře a dlouho sloužit, obraťte se na zlínskou firmu h-mont. Zkušený a spolehlivý tým firmy se specializuje na výrobu a odbornou montáž stínících interiérových prvků, za dostupné ceny. Své kompletní služby firma poskytuje převážně zákazníkům ve Zlínském v Jihomoravském kraji.

 

Máte-li doma na oknech okoukané textilní závěsy a chcete je vyměnit za moderní žaluzie, tým firmy h-mont je vám kdykoliv k dispozici. Na klíč vám vyrobí a namontuje buď vertikální, nebo horizontální žaluzie. Dáte-li přednost vertikálním textilním či plastovým žaluziím, získáte jak možnost dotvoření místnosti po estetické stránce, tak i perfektní zastínění. Skvělou službu vám prokáží i horizontální žaluzie, které se vyrábějí z prvotřídního hliníku nebo přírodního dřevěného materiálu.

 

Trápí vás dotěrný hmyz? Ochranná síť je ideálním řešením

Profesionálové z firmy h-mont vám na zakázku zhotoví a odborně namontují také praktické sítě proti hmyzu. Ochranná síta do oken si můžete zvolit  rolovací anebo pevná (bez lemu či s lemem). Šikovní pracovníci vám na přání přijedou nainstalovat i dveřní sítě proti hmyzu, včetně plisovaných dveřních sít.

 

Firma vychází vstříc i zákazníkům, kteří se rozhodli pořídit si elegantní látkové rolety s nadčasovým designem. Rolety od firmy h-mont lze ovládat řetízkem nebo pomocí pružinového mechanismu. Pro větší komfort si můžete u každé rolety nechat nainstalovat kazetové boxy, které chrání navinutou látku. Na odvedenou práci a veškeré zboží je poskytována záruka 36 měsíců.

Comments are closed.