REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Unikátní fasádní omítka weber.pas topdry

Výrobce materiálů Saint Gobain Weber Terranova nabízí velmi širokou škálu řešení s důrazem na kvalitu, životnost a ekologii. Fenoménem současnosti je tlak na snižování cen na stavební materiál, které se velmi často snižují na úkor kvality. Pokud vybíráme stavebniny měla by rozhodovat kvalita a správná volba výrobku. Rozhodující jsou užitné vlastnosti nabízeného produktu, který svými zárukami kvality, vám vložené investice bezpečně vrátí zpět a další prostředky ušetří.

Ze zkušeností na stavebním trhu a zejména jak čas ukazuje, vybírat stavební materiál podle ceny bývá bezpečnou cestou k omylu. Výborné stavebniny jsou ty, jejichž špičkové parametry nekoupíte nikde jinde za nižší cenu. Představujeme Vám povrchovou pastovitou omítku eeber.pas topdry, která získala stříbrnou cenu České stavební akademie v roce 2011.

Tento stavební materiál je řešení nejvyšší kvality s důrazem na maximální životnost, nízké náklady na údržbu a ekologii. Jedná se o jedinečnou hydrofilní omítku, která je zcela odolná biologickému napadení, řasám a plísním. Povrch zateplovacího systému se v noci podchlazujea kondenzuje v něm voda, která dodává živiny řasám. Tomuto omítka weber.pas topdry zabraňuj, čímž snižuje náklady na pozdější údržbu. Patří mezi stavebniny bez biocidních přísad, proto je také šetrná k životnímu prostředí. Lze jí použít jako povrchovou úpravu do zateplovacích systémů weber therm standard, klasik, elastik. Je vhodná jako stavební materiál pro renovaci fasád bez zateplení.

Comments are closed.