REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Investujte do komerčních nemovitostí ještě dnes

V posledních letech se čím dál více lidí zajímá o možnosti investování, ale jak se správě rozhodnout? V tuto dobu je možné si vybrat z široké palety investičních příležitostí, mezi typické investice patří akcie, dluhopisy, komodity, a nemovitosti. Právě investování do komerčních nemovitostí se v současné době ukazuje jako stále výhodnější volba. Společnost Amigal Group nabízí semináře, kde se můžete blíže seznámit možností investování do komerční nemovitosti, jejími výhodami a přednostmi.

Vzhledem k současnému útlumu realitního trhu je ideální doba pro investice do nemovitostí – ceny nemovitostí klesly a úrokové sazby jsou nízké. Investice ochrání vaše peníze před inflací a je vhodná i pro méně zkušeného investora.

Obvyklou volbou v rámci nemovitostí jsou byty. Ale je to skutečně ta nejvhodnější volba? Jedním z velkých problémů bytů jsou střídající se nájemníci, kteří nemusí být vždy slušní. Navíc návratnost investice do bytu se pohybuje v rozmezí 20-25 let. Na rozdíl od bytu návratnost komerčních nemovitostí je až o polovinu kratší, nájemníci jsou stabilnější. Nově díky legislativní změně si už nemusíte kupovat celou komerční nemovitost, ale můžete odkoupit pouze část objektu (např. podlaží). Pilotní projekt kanceláře Holešovice vám může nabídnout výběr ze 6 podlaží se ziskovostí až 9 % a s využitím finanční páky až 21 %, vyšší výnosnost než u jiných druhů nemovitostí (byty, pozemky, atp.) a také nízké riziko poklesu hodnoty investice. Pokud byste nesehnali vhodného nájemce, společnost Amigal Group nabízí garantované nájemné po dobu až jednoho roku.

Comments are closed.