REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nemovitosti v Bulharsku

Pořiďte si nemovitost v Bulharsku a užívejte letní odpočinek u moře i zimní radovánky v mimořádně krásné zemi, která je vzdálená pouhé dvě hodiny cesty letadlem. Vila u moře nebo apartmán v horách už nemusí být pouhým snem, neboť reality v Bulharsku nyní pořídíte za velmi příznivé ceny. Vzhledem k faktu, že Bulharsko je rychle se rozvíjející turistickou destinací, kterou si oblíbili zejména obyvatelé východní a severní Evropy, koupě bulharské nemovitosti může být i výhodným investičním krokem.

Populární destinace pro nákup bulharské reality

Slunečné pobřeží je největším hotelovým střediskem Bulharska, které láká na několika kilometrové pláže a je tak rovněž ideální destinací pro
nákup bulharské reality skýtající možnost příjemné rekreační nemovitosti i výhodného pronájmu. Dalším z oblíbených letovisek jsou Zlaté písky ležící nedaleko moderního velkoměsta Varna.  Jsou vhodným místem zejména pro, kteří krom pláží a krásné přírody ocení i městský ruch.

Koupě reality v Bulharsku

Realitní kancelář ALEXANDRIA REAL je předním prostředkovatelem koupě zahraničních nemovitostí, která nabízí i kompletní služby při
pořizování reality v Bulharsku. Zajistíme také případnou správu vaší zahraniční reality a poradíme ohledně možného pronájmu nebo jiného komerčního využití objektu. Na našich stránkách naleznete více jak 100 lákavých nemovitostí v Bulharsku a stovky nabídek z dalších atraktivních zemí.

Comments are closed.