REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

ČIŠTĚNÍ KOBERCŮ

Koberce čistíme čtyřmi základními způsoby.

Základní, neboli údržbové čištění provádíme extrakcí.

Extrakční čištění koberců je vysátí celé kobercové plochy od hrubých nečistot a následné čištění mokrou cestou, tj. extrakční metodou, včetně vystěhování a následného nastěhování lehkého nábytku. Extrakce funguje tak, že do vlasu koberce je pod tlakem vstříknut čistící roztok. Ten na sebe naváže špínu a je vzápětí odsát do útrob extraktoru. Tento způsob čištění neobsahuje předčištění frekventovaných ploch, ale jeho součástí je předčištění skvrn.

Koberce vysychají cca 5 až 8 hod.

Pokud jsou koberce silněji zašpiněny, doporučujeme kombinovat výše popsanou metodu extrakce s kartáčováním koberce. Při kartáčování lze špínu odstranit mnohem účinněji než při extrakci.

Kartáčové čištění koberců je vysátí celé kobercové plochy od hrubých nečistot a následné strojní čištění rotačními kartáči, včetně vystěhování a následného nastěhování lehkého nábytku. Tento způsob čištění se používá i jako první krok k předčištění frekventovaných míst před extrakčním čištěním a jeho součástí je rovněž předčištění skvrn i větších rozměrů.

Čištění suchou pěnou je vysátí celé kobercové plochy od hrubých nečistot a následné čištění suchou pěnou, včetně vystěhování a následného nastěhování lehkého nábytku. Tento způsob čištění obsahuje předčištění frekventovaných ploch a jeho součástí je předčištění skvrn. Koberce vysychají cca 1 hod.

Suché čištění koberců je vysátí celé kobercové plochy od hrubých nečistot a následné čištění suchým práškem strojně, včetně vystěhování a následného nastěhování lehkého nábytku. Tento způsob čištění obsahuje předčištění frekventovaných ploch a jeho součástí je předčištění skvrn. Koberce jsou po aplikaci pouze velmi málo vlhké a lze je ihned zatížit provozem.

V prostorách, kde je potřeba udržovat vysokou míru čistoty, nabízíme kombinaci obou předešlých metod s použitím profesionálního parního čističe. Tato metoda zabezpečí sterilizaci koberce od všech choroboplodných zárodků, roztočů a nepříjemných zápachů. Parní čistič odstraní všechny vůně i zápachy tak důkladně, že po čištění koberec nezapáchá, ale bohužel ani nevoní. 

Stejným způsobem jako koberce čistíme i čalouněný nábytek.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.