REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Penzion Brno Integrity

V poslední době – nejvíce ale v letních měsících – se mluví o tom, jak je všude draho. Když chce jet někdo na dovolenou, první co shání, je levné ubytování. Ať se člověk koukne, kam chce, všude vidí velkou škálu reklam na hotely, penziony a kempy, ale ani polovina z nich nesplňuje to, co o sobě píší.

Pokud ale pořádáte výlet do Jihomoravské metropole Brno, nezoufejte. Máme pro vás skvělou nabídku. Co byste řekli na příjemnou rodinnou atmosféru, moravskou pohostinnost, luxusně vybavené jedno až dvoulůžkové pokoje se sociálním zaříjením, lednicí, minibarem a televizí harmonicky sladěné pod jednou střechou? Představte si ráno snídaně ve formě švédských stolů, potom výlet do ZOO, která je hned za rohem, odpoledne koupání v koupališti Riviéra, po náročném dni romantická večeře při svíčkách v některé z blízkých restaurací a večer jen vy dva…

Penzion Brno je ale vhodný i pro lidi, kteří jedou za prací. Těm se bude samozřejmě velice hodit strategická poloha v centru města v těsné blízkosti výstaviště BVV. A také – dnes už téměř samozřejmé – volné připojení na Wi-fi.

Mnozí lidé si lámou hlavu, kde udělat večírek nebo informační schůzku, kterou je pověřil nadřízený. Pro takové se zde pronajímají konferenční sály s kapacitou pro pětatřicet a pro šedesát lidí ve vinném sklepení. Se stoly, židlemi, dataprojektorem a příslušnými kabely. K tomu si můžete objednat pití, a nebo jídlo s blízké restaurace.

Penzion Integrity se nalézá v klidné vilové zástavbě z přelomu 19. a 20. století s vlastním parkovištěm. Přijeďte do Brna a zakuste jedinečnou atmosféru nejen výstaviště, ale i tohoto levného ubytování přímo v centru dění!

Comments are closed.