REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Regálové systémy – prostorově úsporné řešení

Zeptáte-li se nějaké firmy na důvod k instalaci regálových systémů, dostanete odpověď – že potřebují maximalizovat svůj potenciál skladovacích prostor a regálové systémy jsou bezesporu nejlepší způsob dosažení tohoto cíle.

Prostor je cennou komoditou pro většinu firem, zejména v oblasti logistiky a zásilkových služeb. Přínosy využití regálových systémů, pokud jde o úsporu místa, jsou veliké a stále více firem sklízí ovoce dobře řešenou instalací regálových systémů ve svých provozovnách. Systém skladování lze řešit horizontálně i vertikálně v závislosti na půdorisu a rozložení skladu. S pomocí odborníků na regálové systémy, budete moci přijít na nejlepší způsob pro vaše konkrétní podnikové potřeby.

Regálové systémy přinesou vždy zlepšení, pokud jde o skladovací potenciál a schopnost zvýšit možnost uskladnění dalších produktů, které mají být skladovány ve vašem pracovním prostředí. Je jasné, že regálové systémy mají mnoho různých forem a to je důvod, že je stále více podniků používá ve svůj prospěch na každodenní bázi.

Regálové systémy – užívání
Podívejte se na možnosti

Význam toho, aby se vaše volba regálových systémů úspěšně sloučila s tím, jak váš podnik působí, je prvořadá, a to může být dosaženo pouze správným výběrem různých druhů regálových systémů dostupných na trhu. Mezi nejčastější formy regálových systémů, které jsou k dispozici, patří:

Policové regály – Tento systém je ideální pro podniky, které mají zvláště vysoký obrat zboží, neboť nabízí rychlý a snadný přístup. Tyto druhy regálových systémů se nejlépe hodí pro menší skladovací položky, ne pro těžké materiály.

Konzolové regály – Pokud pravidelně ukládáte zboží, které nemá žádný jednotný tvar, může být dobré zvážit použití konzolových regálových systémů, které jsou vhodnější pro skladování nepravidelného tvaru objektů.

Paletové regály – Tyto jsou obecně nejvhodnější pro systém „první dovnitř, první ven“ (FIFO) typ obrátkového skladu a může být velmi efektivní pro podniky, které pracují i na principu válečkových tratí.
Hledáte nejlepší regálové systémy? Spojte se s námi!
Jsme dodavatelé systémů skladovacích řešení, jak pro paletové regály, tak i jiné druhy skladování. Při vyspělé technologické úrovni zajistíme komplexní projekt určený jak velkým logistickým firmám, velkoobchodům, archivům až po maloobchody, prodejny a dílny. Samozřejmostí je, že regálové systémy jsou vždy navrženy a přizpůsobeny přání zákazníka. Chtete-li se dozvědět více o skladovacích a regálových systémech, navštivte naše stránky www.regalovy-system.cz nebo nás kontaktujte e-mailem info@regalovy-system.cz.

Comments are closed.