REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Žaluzie do oken

Firma URBÁNEK Vám představuje své portfolio žaluzií do oken. V našem katalogu najdete horizontální a vertikální žaluzie včetně veškerých náhradních dílů. Žaluzie do oken patří mezi velmi oblíbený stínící prvek. Jednak je to dáno jejich snadnou instalací, jednoduchým ovládáním a minimální náročností na údržbu. Připočtěme k tomu atraktivní cenu a rázem se stává z okenních žaluzií ideální stínící technika do všech interiérů!

Pestrý výběr žaluzií do oken
V první řadě zákazník volí mezi horizontálním a vertikálním provedením žaluzií do oken. Horizontální žaluzie jsou vhodné především pro montáž na plastová okna, kdyžto vertikální mají širší uplatnění a lze je například vyrobit pro balkónovou soustavu. U URBÁNKA na Vás čeká navíc pestrá paleta barev a bohatý vzorník látek. V případě Vašeho přání můžeme žaluzii do okna vyrobit přímo podle požadovaného rozměru na míru.

Žaluzie do oken od URBÁNKA
Všechny námi dodávané žaluzie do oken vynikají svojí kvalitou a dlouhou životností. Okenní žaluzie můžete objednávat jak v našem e-shopu na adrese urbanek-ul.cz, tak nakupovat přímo v kamenné prodejně v Ústí nad Labem. Kdykoliv je Vám také k dispozici naše bezplatné poradenství, kde Vám zodpovíme všechny případné dotazy nebo Vám poradíme s výběrem vhodných žaluzií do oken, které se budou hodit právě do Vašeho interiéru.

URBÁNEK – žaluzie do oken, z nichž si vybere opravdu každý!

Comments are closed.