REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Aditeg s.r.o., nejlepší řešení

Kvalitní těsnění, základ kvalitního spoje, základ dobře odvedené práce. Pokud hledáte firmu, která Vám nabídne kvalitní těsnění, navštivte gumárnu Aditeg s.r.o. Firma Aditeg, patří mezi významné distributory těsnění a technické pryže a díky tomu může svým zákazníkům nabídnout bezkonkurenční ceny.

Firma nabízí svým zákazníkům široký sortiment, ve kterém najdete těsnění a technickou pryž, v různých variantách gumové výrobky z řady desek, silentbloků, silikonové profily, O-kroužků, plochých kroužků, lisovaných, vysekávaných výrobků a jiné.

Díky velkým skladům, má firma širokou nabídku zboží skladem, proto může zaručit krátkou dodací lhůta, firma navíc nabízí svým zákazníkům nabídku výroby na zakázku.

Pokud potřebujete k Vaší práci silentbloky, podívejte se do našeho eshopu, kde si můžete vybrat typ, který potřebujete. Silentbloky jsou součástky určené k pružnému uložení, tlumení nárazů, aktivní i pasivní izolací svislých i příčných kmitů, hlukové izolaci, přenosu sil, ochrannému uložení a podobně. Pro montáž jsou opatřeny šroubem, čili závitem venkovním nebo závitem vnitřním či kombinací jednotlivých možností pro uchycení.

Všechny výrobky splňují tolerance rozměru a kvality dle příslušných norem. Klademe důraz na vyvážený poměr mezi kvalitou a cenou, individuální přístup k zákazníkům. Navštivte i Vy naši gumárnu.

Comments are closed.