REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Hledáte spolehlivou stavební firmu? Máme pro vás tip!

Najít spolehlivou a kvalitní stavební firmu nemusí být vůbec jednoduché. Mnoho firem se snaží práci si co nejvíce zjednodušit ovšem na úkor kvality. Ovšem my vám můžeme doporučit stavební firmu z okolí Brna, za kterou jsou opravdu vidět dobré výsledky. Jedná se o OULEHLA-REAL s.r.o., která se provádění stavebních prací věnuje již 15 let. Začínala malými zednickými zakázkami a vypracovala se až na firmu realizující celé rodinné domy či kancelářské budovy.

Práce v Brně i velkém okolí

Stavební firma Oulehla-Real se věnuje výstavbě a rekonstrukci pozemních staveb zejména v Brně a přilehlém okolí. Ovšem zajisté neodmítnou ani větší zakázku na vzdálenějším místě. Vždy je to záležitostí dohody. Potřebujete tedy provést nějaké zednické či jiné stavební práce? Určitě navštivte internetové stránky Oulehla-Real.cz a zažádejte se o nezávaznou cenovou nabídku prostřednictvím emailu či na telefonu 604 416 995.

Zednické práce, obkladačské práce či rekonstrukce fasád

Nabídka služeb je opravdu obsáhlá. Jak bylo zmíněno výše, Oulehla-Real stavby Brno začínali na malých zakázkách a postupně dostávali k realizaci větší a větší projekty. Dnes se tedy věnují zejména výstavbě rodinných domů, realizaci kancelářských budov, rekonstrukcím bytů, zateplování fasád či tesařskýma pokrývačským pracem. Vše vykonávají v nejvyšší možné kvalitě, aby byl zákazník maximálně spokojený.

Zajistí vypracování projektové dokumentace a další inženýrskou činnost

V posledních letech se kromě samotných stavebních prací věnují i mnoha věcem s tím souvisejících. Například vám mohou vytvořit kompletní projekt stavby včetně veškeré potřebné dokumentace. Dále zajistí veškeré inženýrské činnosti související s vaší stavbou. Zkrátka je tedy stačí oslovit se svým přáním, a stavby na klíč Brno Oulehla-Real vám ho pomůžou realizovat.

Comments are closed.