REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zkuste virtuální kancelář Praha 1,2,3 i 9

Desetitisíce podnikatelů už to zjistily – založit si virtuální kancelář je nejen výhodné, ale i snadné. Ušetříte tím statisíce korun a navíc získáte sídlo na prestižní adrese. V článku vám poradíme jak na to. Výhod virtuálních kanceláří je nepočítaně. A začíná po nich sahat čím dál více byznysmenů. Ať už jde o obchodníky, úředníky nebo majitele menších firem. Pokud pro vás není nutností pronajímat si vlastní prostory, dejte vašim zaměstnancům šanci pracovat z domova – nejen, že tím ušetříte za náklady na energie, ale i desetitisíce za nájem. A to zvlášť pokud sídlíte v centru většího města. Pokud nepotřebujete nutně sedět v jedněch prostorách, založte si virtuální kancelář v Praze od Profi-kanceláře.

Nastavte si služby dle vašich potřeb

Profi-kancelář si pro vás připravila hned několik variant programů pro virtuální kancelář, přičemž představuje i žádanou službu „Moje Profi.“ „Moje Profi“ je možnou alternativou, která slouží k tomu, abyste si svou novou kancelář, nebo sídlo firmy navrhli dle svých představ a finančních možností. Tento on-line konfigurátor nabízí volbu kancelářského centra, pošty, telefonu, zasedací místnosti, či dalších služeb.

Základní program virtuální kanceláře

Základním předplaceným programem pro virtuální kancelář je balíček „Virtuální kancelář Mini – sídlo.“ Jeho základní varianta obsahuje sídlo společnosti a kontaktní adresu, označení firmy na budově, či služby recepce včetně uvítání hostů. Ceny se pohybují již od několika stovek za měsíc. Vaši virtuální kancelář můžete získat na sídlech v centru metropole.

Virtuální kancelář pro náročné

Mimo tento program můžete využít i varianty „Virtuální kancelář Profi-sídlo“ a „Profi-kancelář.“ Tyto dva programy tak kromě samotného sídla společnosti a kontaktní adresy nabíz i neomezený příjem korespondence, její týdenní nebo měsíční přeposílání, či upozornění na došlou korespondenci pomocí e-mailů a SMS. To ovšem není vše. Jistě využijete i telefonní linku s operátorem, skenování, úschovu zásilek a třídění pošty zdarma. Navíc se nabízí i možnost, používání zasedacích místností.

Pokud tedy chcete udělat na své obchodní partnery dojem, vyvarovat se stresovým situacím, či jen umístit svou firmu na lákavou adresu využijte nabídku virtuálních kanceláří od společnosti Profi-kancelář s.r.o.

Comments are closed.