REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

SIKU hračky

Snad každý z nás rád vzpomíná na bezstarostné chvíle, kdy naší jedinou starostí bylo, aby se nám nerozbila naše oblíbená hračka. V současné době se hračky vyrábí převážně z plastu, což je synonymum pro malou životnost hraček. Jedinou výhodou hraček z tohoto materiálu je nižší cena oproti kvalitním hračkám.

Z těchto a dalších důvodů by vás mohly zaujmout kvalitní SIKU hračky, které jsou vyrobeny z kvalitního kovu a jsou to přesné repliky opravdových zemědělských, dopravních a dalších strojů a dopravních prostředků.

SIKU hračky ocení zejméná kluci, jelikož tyto hračky jsou z drtivé většiny automobily, nebo těžké zemědělské stroje jako traktory, bagry a mnoho dalších. Děti si zajisté najdou svoji oblíbenou hračku, která je dlouhou dobu neomrzí. Vzhledem k materiálu, ze kterých jsou SIKU modely vyráběny si s ní může vyhrát i více generací, díky své vysoké kvalitě.

Udělejte své ratolesti radost a pořiďte ji SIKU autobus, který je skutečnou kopií autobusů, které je možné potkat ať už na českých, nebo zahraničních silnicích. Pokud ovšem vaše dítě má raději nákladní auta tak ani to našemu sortimentu není cizí. Opět se jedná o modely skutečných strojů. Naše internetové hračkářství nabízí i celý set nákladních vozů, ve kterém se nachází nákladní auto, jeřáb a pásový bagr.

Pro náročné děti se v naší nabídce nachází nákladní automobil na dálkové ovládání, který ocení nejen dítě, ale i tatínek, který by si s takovýmto náklaďákem vyhrál zajisté taky. Jedná se o jednu z nejlepších hraček, která vyšla z dílny značky SIKU, díky velmi přesnému propracování opravdového nákladního automobilu se všemi vychytanými doplňky. Tato novinka v sobě skrývá několik funkcí jako je dálkově řízení jízdy vpřed i vzad, zatáčení, vyklápění korby, Samozřejmostí je i ovládání výstražných majáků, předních i zadních světel a blinkrů. Pomocí dálkového ovládání můžete ovládat i připojení a odpojení návěsu.

Fonetip s.r.o.

www.mrakyhracek.cz

Comments are closed.