REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Rohové sedací soupravy v různých variantách!

ROHOVÉ SEDACÍ SOUPRAVY

Rohové sedací soupravy

Vybíráte si sedací soupravu a padla Vám do oka varianta rohové sedací soupravy? Rohová sedací souprava může být v nejrůznějších variantách. Může mít tvar „L“ i „U“. Varianta „U“ je prostornější a hodí se pro početnou rodinu. V našem vyhledávacím filtru si přesně můžete navolit sedací soupravu, která se hodí právě do Vašeho obývacího pokoje a najít tak tu pravou. V naší nabídce naleznete ROHOVÉ SEDACÍ SOUPRAVY v více jak stovce různých variant. Některé z modelů máme vystavené na naší prodejně, kde si je můžete podrobně prohlédnout. Výhodou rohových sedacích souprav je úložný prostor a u některých také možnost rozkládání. Během pár minut tak můžete ze sedací soupravy udělat manželskou postel. Oceníte také výběr hned z několika potahových látek, které můžete skvěle sladit s okolním interiérem. K sedacím soupravám v naší nabídce nechybí ani doplňky jako křesla nebo taburety.

Jak správně vybrat?

Nevíte si rady jak sedací soupravu správně vybrat? Důležité je mít důkladně změřené prostory, kde rohová sedací souprava bude. Vybrat si můžete z varianty pravý a levý roh. Často dochází k nedorozumění o jakou stranu se jedná. K určení se používá pozice člověka stojícího před sedačkou. Nově máme v nabídce také universální ROHOVÉ SEDACÍ SOUPRAVY navrženy tak, že si strany můžete kdykoli měnit. U spousty modelů navíc platí doprava zdarma až k Vám domů a vynášky do bytu.

ROHOVÉ SEDACÍ SOUPRAVY lze rozšířit i o rozkládaní. To se hodí vždy, když u Vás přenocuje návštěva přátel nebo příbuzných. Rozložená plocha je velice prostorná a s přehledem nahradí klasickou postel. Rozkládání je jednoduché a hravě si s ním poradí i ženy. Během pár minut si můžete užívat odpočinku a spánku. Jistě to není vhodné pro každodenní spánek, ale pro příležitostné spaní je rohová rozkládací sedačka skvělou volbou.

Comments are closed.