REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Virtuální sídlo společnosti ve virtuální kanceláři

Sídlo firmy patří už od samých začátků podnikání v Čechách mezi významné reprezentativní prvky každé společnosti. Velké tuzemské i zahraniční firmy mají většinou sídlo v centru Prahy. Nejen kvůli poměrně příjemným daňovým kontrolám (jejich nízké četnosti), ale také hlavně z důvodu prestižní adresy. Optimální volbou pro malé a střední podniky jsou tzv. virtuální kanceláře. Jedná se pohodlný způsob jak získat sídlo společnosti v Praze poblíž těch největších firem za měsíční paušál. Ten navíc není tak velký, a tudíž jde i o cenově výhodnou variantu.

Díky velké expanzi virtuálních kanceláří, mohou mít v Praze (případně jiných velkých městech) sídlo i ty nejmenší firmy. Virtuální kancelář funguje na jednoduchém principu, který je velmi podobný třeba pronájmům. Za menší měsíční poplatek, dostanete své sídlo na prestižní adrese v Praze a k němu i další doplňkové služby. U dobrých společností to můžou být například pronájmy zasedacích místností, přeposílání pošty nebo přepojení telefonu. Konkrétně možnost využívání zasedacích místností v centru Prahy je plusem pro podnikatele ve všech typech oborů. Firemní sídla tohoto typu mají v oblibě především internetové společnosti a malé firmy.

Dalším důvodem proč si velký počet podnikatelů píše do vyhledávače slova virtuální kancelář Praha jsou také výhodné ceny oproti klasickým pronájmům reálných prostor. Klienti virtuálních kanceláří nemusí platit drahé nájmy, energie ani recepční. Není divu, že pohodlí a úspory jsou hlavním tahákem firem, které poskytují takovéto služby. Ceny pronájmu virtuálních kanceláří se poměrně liší, vše záleží na poskytovaných službách a kvalitě společnosti. Obecně se však dá říci, že kvalitní pronájem virtuální kanceláře se dá sehnat už od několika stovek měsíčně. Pravdou však je, že i ty nejdražší sídla jsou pořád velmi levnou variantou oproti reálné kanceláři.

 

Comments are closed.