REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Dodáváme palivové dřevo štípané, volně sypané i rovnané na palety

Firma Palivové dřevo Praha vyrábí a dodává palivové dřevo pro Prahu a blízké okolí. Palivové dřevo dovážíme naštípané na polena v délce 23, 33 i 50 centimetrů. Volně sypané palivové dřevo pak zákazníkům dovážíme nákladním automobilem nebo vyrovnané na paletách.

Palivové dřevo sypané a složené na paletách

Objednané palivové dřevo zákazníkům dopravíme a vysypeme na určené místo. Objedná-li si klient vyrovnání dřeva do kůlny či do dřevníku, splníme i takovéto přání. Pokud potřebujete zaplnit 1 m palivového dřeva v dřevníku, objednejte si 1,5 metru dřeva. Oproti dřevu v paletách, zahrnuje totiž sypané palivové dřevo i třísky, které jsou ideální na podpal. Palivové dřevo dovážíme srovnané na paletách jeden x jeden x jeden m a dovezeme vám jej za pomoci auta s hydraulickým zvedákem. Můžete si i zajistit vlastní odvoz.

Vybírejte palivové dřevo štípané pytlované nebo metrové

Jestliže potřebujete metrové palivové dřevo, pak vám dodáme polena o délce jeden metr. Dřevo vám doručíme ve štěpinách, nebo kulatině a dovezeme vám jej domů za pomoci nákladního vozidla s kapacitou 6 nebo 12 metrů. Dřevo v kulatině má pak průměr mezi sedmi a pětatřiceti cm, štípané dřevo pak obsahuje kuláče do dvaceti cm, kdy jsou robustnější kusy rozštípnuté. Dodáváme rovněž pytlované palivové dřevo tvrdé, či měkké jehličnaté na podpal. Toto dřevo mívá délku 25 centimetrů a přivezeme vám je v patnáctikilogramových pytlích.

Palivové dřevo pořídíte za rozumnou cenu

Na druhu dodávaného materiálu je závislá cena palivového dřeva. Za nejnižší cenu pořídíte měkké listnaté dřevo, pak jehličnaté a bříza, buk a nejvíc stojí tvrdé dřevo. Nejlevnější je pak dřevo neštípané a naopak nejdražší je palivové dřevo na paletách.

Comments are closed.