REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak uspořit náklady u vodovodních a dřezových baterií?

Úspory, úspory a zase úspory, to je hlavní heslo dne. Je velice pravděpodobné, že se jím budete řídit i vy v případě, že se chystáte vyměnit současné baterie v kuchyni nebo koupelně. V tom případě Vám eshop www.drezova-baterie.cz nabídne dostatek druhů a typu vodovodních a dřezových baterií, aby byly uspokojeny jakékoli vaše požadavky.

 

Vyberte pákovou variantu místo kohoutkové

 

Šetřící program samozřejmě můžete uplatnit už při samotném výběru baterie. Jaké typy jsou nejvhodnější a přinesou největší úspory? Při rozhodování, zda je lepší páková nebo kohoutková baterie mějte na paměti, že u kohoutkové varianty vám vždy chvíli trvá, než se povede vyladit vodu o správné teplotě. Ztráty vody jsou tak větší než u baterie pákové. Navíc uspoříte i pohyb rukou. Pokud si pákovou baterii nastavíte na teplotu vody, která vám nejvíce vyhovuje, spustíte ji jedním lehkým pohybem ruky, zatímco u kohoutkové baterie musíte točit oběma rukama a často to jde dost ztuha.

 

Termostatické provedení významně šetří peněženku  

 

Dalších výrazných úspor docílíte v případě, že se Vám zalíbí termostatická páková baterie. Nastavením teploty vody u ní uspoříte hodně energie na míchání správného poměru teplé a studené, ten budete mít nastavený jednou provždy. Zároveň nebude voda odtékat zbytečně. Pohnete páčkou a okamžitě budete mít vodu správné teploty. Nikdy se neopaříte. Prostorové úspory za umístění sprchy také přináší teleskopická baterie se sprchou. Nemusíte mít zároveň baterii i sprchu. Jednoduše si do kuchyně pořídíte termostatickou baterii s výsuvnou sprchou a můžete například i omývat zeleninu ve kbelíku mimo dřez. Zrovna tak úspory prostoru nabízí sklopná baterie, dá se umístit i pod okno a nebude tak překážet. Významné úspory nabízí samozřejmě i dlouhá životnost baterie.

 

Comments are closed.