REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Autokosmetika pro Váš vůz!

AUTOKOSMETIKA

Autokosmetika

Ochraňte si lak Vašeho automobilu s kvalitní autokosmetikou z naší nabídky. Novinkou na trhu je nano kosmetika se speciální nano technologií určené k dlouhodobé konzervaci laku.
Nabízíme Vám kvalitní švýcarskou autokosmetiku značky Amstutz Produkte AG pro všechny druhy laků. V nabídce je také brusná pasta pro zvětralé laky bez silikon. AUTOKOSMETIKA Finish A3 je jako stvořená pro savé druhy laků. Jde o speciální vosk s lehkými leštícími účinky. Naopak Finish A4 je vosk určen pro tmavé a citlivé laky a slouží k odstranění hologramů a šmouh. Pokud chcete udržet lak stále jako nový a to bez leštění je v nabídce kvalitní sprej Spraywax. Německá značka AUTOKOSMETIKY KOCH GmbH vám nabídne brusné pasty pro silně poškozené laky a pro jejich rychlou obnovu a opravu i hlubokých škrábanců. Pokud jste na svém automobilu objevili lehké škrábance z mycí linky pak je tu pro Vás jemná brusná pasta.

Lak je základem vzhledu každého automobilu. Pokud je lak zašlý automobil působí staře a opotřebovaně. Vše můžete vyřešit kvalitní autokosmetikou a mít své auto zase jako nové. V nabídce naleznete několik přípravků jak pro obnovu zašlé barvy, tak pro opravu laku od škrábanců. Každý z nás si přeje, aby mu naleštěné auto vydrželo co nejdéle. Proto jsou v sortimentu zařazeny výrobky pro ochranu laku. AUTOKOSMETIKA s nano konzervací udrží stále lesklý efekt i bez neustálého leštění. Zajistí tak nejen lesk ale i hladkost laku a ochranu proti alkáliím, čistícím kartáčům myček, agresivním vlivům prostředí, UV-záření a posypovým solím.

Každý kdo má vlastní automobil pečuje o to, aby ho udržoval v čistotě. Jako pomocná ruka se pro Vás stanou nejrůznější přípravky na čištění vozidel. Každý přípravek se hodí pro jiné čistící práce a proto je důležité se při výběru soustředit přesně na to, co potřebujeme. V nabídce naleznete přípravky pro jednotlivce, co si svůj automobil čistí sami, ale tak pro mycí linky a firmy specializující se na čištění interiéru a exteriéru vozidla.

Comments are closed.