REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Marketingová strategie

Marketing řeší každý podnikatel, přestože někteří tvrdí, že marketing vůbec neřeší. Rozdíl je ale v tom, zda je marketing řešen efektivně nebo chaoticky bez kýženého efektu s vynaložením zbytečných finančních prostředků. Správná marketingová strategie je ideálním podkladem pro sestavení marketingového plánu.

Cílem marketingové strategie je efektivní využití omezených finančních prostředků firmy ke zvýšení prodeje. Marketingová strategie se zaměřuje zejména na zákazníka – na jeho potřeby, očekávání a požadavky. Sestavení správné marketingové strategie by měl předcházet průzkum trhu a určení cílových segmentů trhu. Je nutné si uvědomit, že klíčovou roli při tvorbě marketingové strategie hraje zákazník, který přináší firmě peníze. Pouze spokojený a loajální zákazník přináší firmě dlouhodobě zisky.  Je zcela pochopitelné, že marketingová strategie musí být nedílnou součástí celofiremní strategie.

Pro firmu zabývající se vlastní činností je neefektivní neustále sledovat veškeré novinky a trendy v oblasti marketingu. Určitě je výhodnější využít zkušeností profesionálů. Troufneme si tvrdit, že naši společnost ANERI s.r.o. z Liberce s třicetiletou praxí a bohatými referencemi v oblasti marketingového poradenství můžeme mezi profesionály směle zařadit. I vám nabízíme zcela nezávaznou konzultaci. První návštěva je samozřejmě zcela zdarma.

https://www.aneri.cz/sluzby/firemni-poradna/

https://www.aneri.cz/sluzby/marketingova-strategie/

https://www.aneri.cz/2021/01/22/marketingova-strategie/

Comments are closed.