REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zubní ordinace v Praze, kde vám bude blaze

Hledáte toho pravého stomatologa v Praze a stále se nemůžete rozhodnout a bojíte se, abyste vybrali toho správného? Zkuste to právě tady. Dentální Centrum Urbánek je zavedená zubní ordinace Praha, která má pro své pacienty připravenu tu nejlepší péči, pohodlí a služby. Neváhejte a přijďte se přesvědčit sami do naší stomatologické soukromé ordinace.

O nás pro vás

Jsme soukromá stomatologie Praha bez smluvních vztahů se zdravotními pojišťovnami, která se specializuje na veškeré služby spojené s péčí o zuby. Ať už se rozhodnete pro jakoukoli úpravu, zákrok či změnu, vždy je pro Vás připravena profesionální péče. K dosažení maximální spokojenosti našich klientů dopomáhá celkové vybavení ordinace, které je sestaveno z těch nejmodernějších a nejkvalitnějších přístrojů vůbec. Zaměřujeme se na veškeré oblasti, které se zubní problematiky týkají. Od prevence počínaje, přes zubní implantáty Praha, dentální hygienu, paradontologii, až po bělení zubů a další estetické zákroky, bez kterých se už v dnešním světě neobejdeme. Svěřte se tedy do rukou našeho profesionálního týmu a vyzkoušejte specializovanou péči na vlastní kůži a přesvědčte se sami o tom, že se budete vždy rádi vracet, protože péče u nás je zárukou kvality. Profesionální stomatologie Praha 2 je navíc doplněna o příjemné a pohodlné prostředí naší ordinace, protože si přejeme, abyste se u nás cítili dobře a uvolněně.

Profesionální tým

Pokud svěříte svůj chrup do naší péče a vydáte se do ordinace na Praze 2, uvidíte, že odměnou a zárukou Vám bude maximální spokojenost s provedenými službami. Náš tým je maximálně profesionální a neustále se rozrůstající a zdokonalující se v oblasti stomatologie. Jmenujme odborníky, jako jsou: MDDr. Lucie Staňková – zubní lékař, dále MUDR. Václav Fiala –chirurg a implantolog, dále také Bc. Júlia Vaškovičová – dentální hygienistka a tým zdravotních sester Blanka Mokošínová , Jana Perníčková a Adéla Spružinová. Všichni jsou připraveni Vám poskytnout maximální komfort, odbornou péči a být plně k dispozici a splnit každé Vaše přání.

Comments are closed.