REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nákup vodovodní či dřezové baterie: Cena není jediným kritériem…

Cena a vzhled, to je pro spoustu lidí hlavní hledisko, když mají hledat v obchodě novou vodovodní či dřezovou baterii. Je pochopitelné, že potřebujete nakoupit levně a nemít zbytečné výdaje, ale cena by při výběru baterie neměla být jediným ukazatelem. Na eshopu www.drezova-baterie.cz/ se o tom přesvědčíte. Heureka Vám také ukáže, že nakoupit levně, a přitom kvalitně, to se rozhodně nevylučuje. 

 

Dokonalý design se s kvalitou nevylučuje

Stejně tak se s kvalitou baterií nevylučuje ani dokonalý design. Z jakého povrchu chcete baterii nejraději? Někdo má rád povrch matný, chrom, u někoho třeba dominuje v kuchyni či koupelně bílá a chce tomu přizpůsobit i vodovodní baterie. Jiný si potrpí na luxus, který přežije dlouhá léta a zvolí bronz. Příjemně vypadá i baterie hranatá v souladu s nejnovějšími designérskými trendy. Naopak milovníky klasiky a fajnšmekry, kteří si potrpí na historické exempláře, nejspíše nadchne rustikální kohoutková baterie. Každý si přijde na své.

 

Každý najde nevhodnější řešení

K dispozici máte i baterie pro různá použití, není problém například ani beztlaková baterie k průtokovému ohřívači vody. Baterie stojánková se hodí tam, kde je potrubí vyústěno přímo v umyvadle nebo ve dřezu. Jako nejklasičtější řešení se nabízí nástěnná baterie, a to umyvadlová či vanová. Montuje se přímo do zdi na vyústění přívodních trubek. U sprch se často používá baterie podomítková, která nejenom lépe vypadá, ale je i praktičtější, protože je napojení schováno pod obkladem. Tím pádem nepřekáží vystupující armatury a napojení baterie na ně. To je velmi výhodné u malých sprchových koutů. Zelenou mají i baterie zohledňující prostorové řešení. Například kuchyňské pod okno jsou sklopné, otočná zase mají široký rádius ramene a dají se přetáčet podle potřeby. Pro každého se na eshopu najde to správné řešení.

 

Comments are closed.