REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kraťasy pro volný čas i sportovní aktivity!

KRAŤASY

Kraťasy

Kraťasy si rád oblékne každý kdo se zajímá o módní trendy a rád si při nošení dopřeje pohodlí a volnost pohybu. Kraťasy jsou univerzálním kouskem oblečení od jara až do podzimu. Měl by je jako multifunkční doplněk mít v šatníku každý alespoň trochu moderní člověk. KRAŤASY z naší nabídky jsou vhodné k běžnému nošení i různým sportovním aktivitám. Při sportu ocení kraťasy každý kdo rád jezdí na kolečkových bruslích, běhá nebo má rád turistiku. Chcete-li být IN a mít vše dle posledních trendů, pak se určitě podívejte do naší nabídky. Zaujmou Vás zajímavé prvky, barevné varianty, osobitý střih a hlavně super ceny. Na Altisport.cz si zajisté vyberete kraťasy dle Vašich představ.

Pod pojmem KRAŤASY si každý z nás představí něco jiného. Kraťasy mohou mít různé střihy a hlavně délky. Vybírat můžete z kraťasů tříčtvrtečních, nad kolena nebo opravdu krátkých, které už jsou spíše šortky. Výběr je také hned z několika materiálů. To proto, že každý dává přednost něčemu jiné a my se chceme zavděčit všem. U sportovních typů kraťasů nechybí stahování na tkaničku pro pohodlné nošení při pohybu. Překvapí Vás hlavně široká škála barev a také vzory jako jsou kostičky nebo proužky.

Kraťasy pro sportovce

Milujete jízdu na kole a hledáte pohodlné kraťasy do horkého počasí, kdy kalhoty nejsou příliš aktuální? V naší nabídce naleznete přesně cyklistické kraťasy, ale také celou řadu dalších sportovních modelů kraťasů, které můžete využít i při jiných sportech než je jízda na kole. V nabídce nechybí ani koupací KRAŤASY , které si našli svoje zastoupení hlavně u mužů. Jsou moderní a klasické plavky mohou být spoustě mužů nepříjemné a nepohodlné. To samé platí také u žen. Ne každá z nás si potrpí na vykrojené bikiny a proto jsou v nabídce koupací kraťasy také pro ženy. Jsou vyrobeny z rychleschnoucího materiálu a pohodlně se nosí i ve volném čase.

Comments are closed.