REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vysoce kvalitní průmyslové pračky a odmašťovače za výhodné ceny !

prumyslove pracky a odmastovace

Pracujete v průmyslových provozech nebo vlastníte velmi vybavenou dílnu, které neustále něco chybí? Do nabídky jsme pro Vás zařadili vysoce kvalitní PRŮMYSLOVÉ PRAČKY A ODMAŠŤOVAČE, které slouží k odmaštění a dokonale odstraní veškeré nečistoty před krokem, jako je lakování. Aby lak byl co nejvíce kvalitní a vydržel po dlouhou dobu, je důležité, aby materiál byl důkladně vyčištěn a odmaštěn. Vybírat si můžete z kvalitních praček, odmašťovačů nebo také čistících prostředků do ultrazvukových praček. Pokud nevíte přesně, co jsou průmyslové pračky, přiblížíme Vám je. Jedná se o postřikové zařízení, které je určené pro horké mytí motorových i mechanických motorů. Díky servomotoru je zajištěna plynulá rotace, která se postará o vše potřebné za Vás. Ke krokům, jako je čištění a odmašťování, se používá běžná voda a biologicky odbouratelné saponáty, které nesmí být pěnivé a navíc nemají vyšší pH než 12. Průmyslové pračky a odmašťovače se nepoužívají jen k mytí a odmašťování, využít se dají i k pasivaci, fosfátování nebo k antikorozní ochraně. Samotné procesy můžou probíhat za tepla nebo studena, záleží na tom, jakou vlastníte průmyslovou pračku. Následujte naši nabídku a vybírejte si z profesionálních produktů, které se zaručeně vyplatí mít.

Průmyslové pračky s ohřevem i bez ohřevu

Sami jistě víte, že je někdy potřeba k absolutnímu odmaštění či vyčištění proces vykonaný za tepla nebo studena. Pro všechny případy jsme pro Vás zařadili do naší nabídky průmyslové pračky s ohřevem i bez ohřevu. Tyto pračky jsou určeny pro strojní čištění kovů, jako je např. železo, ocel, hliník, litina a mnoho dalších, se kterými se setkáte v nejrůznějších průmyslech. Průmyslové pračky bez ohřevu jsou určeny pro provoz zařízení s rozpouštědly. Nenechte si ujít lákavou nabídku, ve které naleznete PRŮMYSLOVÉ PRAČKY A ODMAŠŤOVAČE, které Vám zaručí dokonalou čistotu a odmaštění před krokem, jako je třeba lakování. Taková povrchová úprava je velmi složitá a je potřeba dodržet veškeré zásadní kroky, aby vše dopadlo tak, jak si přejete. Odmašťovací kapalina se řadí mezi jemná rozpouštědla, která mají vysokou schopnost na sebe vázat veškeré nečistoty. Tyto prostředky jsou vhodné jako čistící přípravky v průmyslu. U všeho je však doporučeno dodržovat veškeré ochranné předpisy a chránit především svoji pokožku. Odmašťovače, které naleznete v nabídce, patří mezi světově jedinečné prostředky, které zaručují očištění výrobku a navíc také důležitou protikorozní ochranu.

Odmašťovače – ideální prostředky pro dokonalou čistotu před lakováním

Chystáte se na náročnou aplikaci, jako je např. lakování? Při lakování je důležité myslet na spoustu úkonů, jako je dokonalé vyčištěné a odmaštění. Pro tyto případy jsme pro Vás do naší nabídky zařadili vysoce kvalitní PRŮMYSLOVÉ PRAČKY A ODMAŠŤOVAČE. Následujte naši zajímavou nabídku, ve které naleznete vše, co potřebujete. Navíc nyní můžete využít i slev až 10%! Nenechte si ujít naši nabídku a inspirujte se…

Comments are closed.