REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Sortiment rolety Praha zahrnuje plně funkční římské rolety a další originální funkční zastínění

Do každého domova se hodí zastínění od prověřené společnosti Invence.net. Populární a moderní typy zastínění jsou doménou svěží, rychle se rozvíjející firmy, jež konstruuje různá klasická a moderní zastínění. Garance stoprocentní jakosti, nejvyšší možné životnosti a nápaditý design podtrhují jakost námi dodávaných typů zastínění. Nápadité římské rolety, módní látkové rolety, originální dvojité rolety, bateriové rolety, nanorolety, rolety a žaluzie do střešních oken dodává Invence. net – rolety Praha po České republice i na Slovensko.

Orientujeme se také na horizontální a vertikální žaluzie, moderní žaluzie ze dřeva, designově vyvážené garnýže, rozličné závěsy a záclony, markýzy mnoha druhů, praktické venkovní žaluzie, či předokenní rolety, rozličné markýzy pro zimní zahrady, nově aplikované korbové markýzy. Zajišťujeme montáž zastínění, jako jsou módní screenové a PVC rolety a účinné sítě proti hmyzu. Aplikujeme zastínění od vyhlášených tuzemských a zahraničních výrobců: Friegerio, Renson, Brustor, Isotra, Leha, Luxaflex, Interstil, Omnika, ale i Bematech a Warema. Veškerou práci nám ohodnotí zkušení architekti, dále také projektanti a návrháři.

Námi prováděné práce jsou v komplexním rozsahu od A do Zet. Dokážeme vám poradit s volbou zastínění, stejně jako s odborným zaměřením. Na přání zákazníka předložíme vizualizaci a cenovou kalkulaci. Samozřejmostí je montáž daného zastínění a záruční i pozáruční servis. Pětiletá záruční lhůta platí u většiny dodávaného zastínění. Rozmanité novinky rozšiřují bohatou nabídku různých zastínění. Patří sem současně nová souprava textilií na plisé žaluzie, dále například digitální potisk látkových rolet, digitální potisk japonských stěn, nebo vertikálních žaluzií.

Comments are closed.