REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Náplně a kapaliny pro mycí stoly v různém balení!

NÁPLNĚ A KAPALINY PRO MYCÍ STOLY

Náplně a kapaliny pro mycí stoly

Jak jste si jistě všimli naleznete v naší nabídce ekologické mycí stoly do různých průmyslových dílen. Jistě k nim nesmí chybět také důležité a potřebné náplně, které Vám zaručí skvělou čistotu pracovního prostředí. Ekologické NÁPLNĚ A KAPALINY PRO MYCÍ STOLY jsou nejlepší na čištění a odmaštění součástek znečištěných od olejů, vazelín a jiných nečistot, které jen tak běžným přípravkem neodstraníte. Jedná se o jemná rozpouštědla s vysokým účinkem a schopností vázat na sebe nečistoty. Jejich předností je, že velice dobře nejen čistí, ale také odmašťují. NÁPLNĚ A KAPALINY PRO MYCÍ STOLY neobsahují žádné halogenové a chlorované částice, tudíž nepoškozují gumu ani umělou hmotu. Nevíte si rady, co s použitým obalem? Po opotřebování mycí schopnosti mycí kapaliny odebírá firma náplně zpět. Rádi Vám představíme naší nabídku produktů.

Náplně a kapaliny mají různé velikosti. Záleží na tom do jakého mycího stolu bude pasovat. Do každého mycího stolu pasuje jinak velká náplň. Proto jsou v nabídce hned v několika různě objemných balení a to – 50 l, 160 l a 200 l. Velká balení se vyplatí hlavně do velkých průmyslových firem a společností. NÁPLNĚ A KAPALINY PRO MYCÍ STOLY skvěle fungují jako oběhový čistič a zaručují tak dlouhou životnost u dílenských stolů.

Každý z nás by si při čištění s těmito rozpouštědly měl dávat pozor na své zdraví a dodržovat tak bezpečnost. Při kontaktu s kapalinou by naše pokožka mohla být ošklivě podrážděná. Chránit svou pokožku můžeme rukavicemi nebo ochranným krémem MANOGARD. Taková rozpouštědla jsou náhradou za čistící ředidla, která jsou pro člověka škodlivá. Pozor – je však důležité, aby rozpouštědla nepřišla do styku s ohněm, benzinem, ředidlem nebo jinou hořlavou látkou.

Comments are closed.