REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

První pomoc pro vaše vlasy

Vlasy jsou naší chloubou, ale častokrát také příčinou několika nových vrásek na čele. Lupy, mastné vlasty, vypadávání, toto a mnohé další problémy s vlasy jsou častými důvody, proč vyhledáváme odborníky v řadách lékařů. Pokud i vy začínáte pociťovat problémy se svými vlasy, vyzkoušejte nejdříve alternativu, jakou je vlasová kosmetika. Ta dokáže účinně pomáhat v boji s nejrůznějšími problémy s vlasy a vlasovou pokožkou. Vybrat si ten správný přípravek můžete například na speciálním internetovém obchodě, který najdete na adrese cosmetic-hair.cz.

Alpecin

Alpecin Medicinal je speciální řada určená v boji základním problémům s vlasy. Alpecin Medicinal Koncentrovaný šampón je léčebným šampónem, který výrazně zlepšuje mazotok, dále také chrání před podrážděním a zajišťuje přirozenou funkci vaší pokožky hlavy. Glyceriny, jež je v tomto šampónu obsažen, zase udržuje v pokožce potřebnou vlhkost a tím ji zároveň i zklidňuje. Dále šampón obsahuje extrakt z třezalky a účinnou přírodní látku salicyl, která posiluje kompletní odolnost pokožky hlavy. Mimo to šampón také účinně zabraňuje pokožce v jejím opětovném předčasném zmaštění.

Nejde tu jen o vlasy

Na internetovém shopu cosmetic-hair.cz ovšem nekoupíte kvalitní kosmetiku výhradně jen na vlasy! K dostání je také pleťová kosmetika. Krém Stress  Control Creme bude vaši pleť chránit dokonce třikrát. Ochranný faktor 15 (LSF 15) má za úkol potlačovat tvorbu volných radikálů, dále také bude vši pleť chránit před nepříjemných UV-A a UV-B zářením a současně i před vznikem pigmentových skvrn a vrásek. Dále je v krému obsažen lycopin, který působí jako další ochrana proti volným radikálům, a to i v případě těch, které nevznikají z UV záření. Další důležitou složkou krému Stress Control Creme je defensil, která pomáhá pleti v její regeneraci a zároveň posiluje ochrannou bariéru kůže. Samozřejmostí je také, že krém chrání vaši pleť před stárnutím.

Comments are closed.