REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Na kolo pouze se sportovními brýlemi

Sportovní brýle

Sportovní brýle

Rádi sportujete nebo se procházíte po horách? Pak byste měli mít ve své výbavě i SPORTOVNÍ BRÝLE, protože jsou nedílnou součástí každého správného sportovce a turisty. Slouží hlavně jako ochranná pomůcka pro outdoorové aktivity a chrání oči před slunečními paprsky, které hlavně na horách jsou zrádnější. Podívejte se do naší nabídky, kde si jistě vyberete ty sportovní brýle, které ke svému oblíbenému sportu potřebuje. Hledáte něco originálního? Námi nabízené brýle jsou velmi originální výrobky s nejvyšší možnou ochrannou clonou. Nosíte klasické dioptrické brýle? Kvůli tomu nemáte rádi sluneční brýle, že nic nevidíte? S našimi brýlemi budete naprosto spokojeni. U nás je totiž možné vyměnit sluneční čočky za dioptrické sluneční čočky. Takže pokud se Vám naše SPORTOVNÍ BRÝLE líbí, nic Vám nebrání v tom, si nějaké pořídit, i přesto, že máte nějaké dioptrie.

Požadujete od brýlí vysokou kvalitu, abyste měli jistotu, že Vaše oči budou chráněné? Naše korekční sportovní brýle nabízejí ochranu zraku a jsou převážně vyráběny z pružných materiálů jako je například Titanflex. K brýlím patří samozřejmě i pouzdro. Když si je sundáte z očí, tak je přeci nechcete mít ihned poškrábané. Proto i na toto myslíme. Jakmile si u nás zakoupíte sportovní brýle, tak je obdržíte v originálním pouzdře. Můžete si zvolit buď z klasických slunečních brýlí nebo máme k dispozici i brýle lyžařské. U lyžařských brýlí je kladen důraz na to, aby byly kvalitně vyrobeny a chránili oči před horskými slunečními paprsky.

Jste náročnější a v našem sortimentu jste si žádné brýle nevybrali? Nevadí. Stačí, když vyplníte náš poptávkový formulář, do kterého uvedete své požadavky. Velmi rádi Vám zvolený model vyrobíme přímo na míru a podle Vašeho přání. To jen tak nikde nenajdete. Zároveň je také u nás možné odborné poradenství. Domluvíte se s námi přesně na tom, jak by SPORTOVNÍ BRÝLE měly vypadat a případně kolik dioptrií máte. Nebojte se, není to závazná objednávka. Nejprve se provede konkrétní nabídka s kalkulací individuálního řešení a poté záleží na Vás, zda budete mít zájem.

Comments are closed.