REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nářadí a fenomén kutilství

Také vás zasáhl fenomén kutilství, který je v České republice takřka geneticky rozšířen? Pokud máte chuť a prostor, navštivte internetový obchod naraditechnik.cz a dejte se do budování své domácí dílny. Je sice pravda, že někteří kutilové tíhnou více k práci se dřevem a jiní dávají přednost práci s kovy. Většinou však pro svůj výrobek potřebují být chvíli truhláři a chvíli zase zámečníky. Proto nejlépe uděláte, když svou dílnu vybavíte nářadím univerzálně, tedy tak, abyste v ní mohli zpracovávat jak kov tak i dřevo.

Základem každého kutilství je pořádný stůl

Základem každé pořádné dílny je stůl, lépe řečeno ponk se svěrákem. Určitě se hodí i nějaký ten šuplík s vestavěnou skříňkou. Budete totiž kromě nářadí a elektro nářadí potřebovat také spojovací materiál jako vruty, hmoždinky a hřebíky. A právě na ně se vám nějaký ten šuplík bude určitě hodit.

Jednou z častých prací v každé dílně je vrtání otvorů. Měli byste proto určitě pamatovat na kvalitní vrtáky a kotouče, abyste si svou kutilskou práci co nejvíce usnadnili. Pamatovat byste samozřejmě měli i na drobné práce, které se neobejdou bez pilníků na kov, pilek a pil a nejrůznějších brusek.

Kvalita až na prvním místě!

Při vybavování dílny, ale také třeba garáže (hevery, kompresory, svařovací technika) byste měli zapomenout na nákup nástrojů neznámých značek někde na tržnici. Předejdete tak zklamání a nepřijdete o své peníze. Vždy se vyplatí nakupovat v ověřených obchodech a dát přednost osvědčeným značkám. To se samozřejmě týká i zahradní techniky. Mnohem lepší je vybavovat si svou dílnu postupně, ale kvalitním nářadím a kvalitní technikou, než nakoupit naráz, levněji, ale nekvalitně. Čím levnější sady šroubováků, vrtáků, pilníků a dalších nástrojů nakoupíte, tím horší práce s nimi bude, to mi věřte.

 

Comments are closed.