REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nechte se inspirovat ploty v okolí

Pokud se chystáte k oplocení zahrady své nemovitosti, možná by stálo za úvahu, vyrazit na procházku do nějaké starší vilové zástavby, kde na vás může čekat nepřeberné množství různých nápadů a bohatá inspirace. Při plánování oplocení je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, které je třeba učinit, zda chcete plot stavět sami, pouze si ho vyberete a koupíte, nebo vše svěříte do rukou odborníků. Pokud jste šikovní kutilové, nebo jste takříkajíc “od fochu”, asi se do stavby pustíte sami. Možná ale s povděkem přijmete všechny služby, které firma Pilecky nabízí. To znamená kompletní služby: od návrhu, přes kalkulaci, dovoz, realizaci stavby až to pravidelné zajištění servisu.

Zima – čas pro správné rozhodnutí

Je ale bezpodmínečně nutné, abyste si včas ujasnili

  • jaký plot a oplocení chcete,
  • jestli budete požadovat veškeré nabízené služby,

a svého rozhodnutí se pak již drželi.

Přeskakovat ze svépomoci na odbornou firmu, z jednoho typu oplocení na druhý prostě nejde. Rovněž je důležité předem zvážit investice, které hodláte do svého záměru vložit. Právě stávající zimní období je tou nejlepší dobou vše řádně promyslet a učinit zakázku.

Venkovní sportoviště a dětská hřiště vyžadují kvalitní oplocení

Oplotit potřebuje nejen vaše zahrada, váš pozemek, ale třeba i lesní školka nebo zvířátka, pobíhající na vašem dvoře. Velký význam se klade na oplocení sportovních hřišť. Bývá doporučováno sportovní hřiště chránit pletivem do výšky alespoň tří metrů. A proč vlastně sportovní hřiště zajišťovat oplocením? Ploty a oplocení jsou nutné zejména pro bezpečnost hráčů, zvláště jedná-li se o děti. V zápalu hry by mohly snadno odběhnout za míčem do silnice. Dokonalý plot zabezpečí také sportovní pomůcky a komponenty na hřišti, a zároveň zamezí vstupu nepovolaným osobám.

Comments are closed.