REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pořídit si kuchyň na zakázku skýtá velké množství výhod.

Nábytek na zakázku, nebo výběr ze sektorové nabídky? Dilema mnohých majitelek nových bytů či rekonstrukcí. Přesto, že právě kuchyně jsou nejčastějším segmentem zakázkové výroby, stále se ještě mnoho lidí rozhodne pro sektorové řešení již hotových kuchyní. V tomto pohledu jde o rychlé řešení, které je však limitované v pohledu na maximální využití prostoru a praktičnost. Majitelé se pak často obrací na truhláře s potřebnými dodělávkami v rámci kuchyně, nebo dokonce zbytku interiéru.

Nábytek na míru interiéru se rozhodně vyplatí, cenový rozdíl nemusí být výrazný, ale výběr z materiálů a barev výrazně předčí nabídku již hotových sestav. Velkým bonusem pak zůstává přizpůsobení se interiéru a sladění kuchyňského koutu s dalším interiérem otevřeného prostoru.

Na realizaci a rozhodování nemusíte být sami, můžete využít služeb bytového architekta, který vám pomůže s návrhem kuchyně ve 3D programu a výběrem těch nejvhodnějších materiálů. Výhodou pro vás pak může být i jeho dohled nad truhlářskou výrobou a výběr kvalitního truhláře.

Pokud se rozhodnete pro výběr truhláře a realizaci bez architekta, vybírejte z dobře prověřených truhlářů a truhlářských studií. Pomoci vám může portál Kvalitní truhláři.cz. Kromě inspirací a zajímavých článků zde najdete přes 300 doporučených a prověřených truhlářů z téměř celé republiky.

 

Comments are closed.