REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vybíráte peněženku? Nechte se inspirovat e-shopem Dobryzbozi.cz !!!

Chcete sami sebe nebo třeba někoho ze svých blízkých potěšit novou peněženkou, kabelkou, nebo taškou? Potom zbytečně netápejte a podívejte se na eshop www.dobryzbozi.cz, kde najdete opravdu pestrý výběr. Nachází se zde peněženky, tašky, kabelky, ale i kožené opasky v různých stylech. Záleží jenom na Vás, co se vám bude nejlépe hodit.

 

Osobní vkus je důležitý

Podle čeho byste vlastně měli na eshopu vybírat? Ať už jde o peněženky, tašky, či kabelky, ve všech případech je samozřejmě důležitý váš osobní vkus, nebo vkus lidí, které obdarováváte. Berte vždy ohled na budoucí nositele peněženky. Třeba pánské peněženky by se měly vejít do kapsy u kalhot, protože muži je tam často nosí. Dámské peněženky jsou zase specifické různými tvary. Obdélník, čtverec, atypické tvary jako srdce, čtyřlístek. Pro běžné nošení se hodí klasický tvar, který je praktický a snadno zapadne do kabelky. Na slavnostní příležitost je dobrá i nějaká elegantnější peněženka se zajímavým zdobením. Navíc obě kategorie, tedy dámské i pánské peněženky se dají sehnat jak v klasickém provedení, tak třeba i ve sportovní variantě.

 

Věnujte pozornost barvám

Podstatné jsou ovšem i další vlastnosti. Barvu je třeba volit podle preferencí nositele. Vybíráte-li z našeho e-shopu dárek, řiďte se třeba tím v jakých barvách má dotyčný či dotyčná outfit nebo kabelku či tašku. Obecně platí, že příliš vhodné nejsou světlé barvy. Musíte totiž počítat s tím, že peněženku neustále berete do ruky, a proto se brzy ušpiní. Například v bílém provedení proto rozhodně nebude vypadat dobře. Ideální barvy jsou hnědá a černá, nebo třeba také koňaková. Pokud jde o volbu materiálu, nejoblíbenější jsou kožené peněženky. Výhodou je, že kůže vykazuje dlouhou trvanlivost. Ovšem pro toho, kdo chce mít víc peněženek a střídat je podle potřeby se hodí v záloze i nějaká koženková nebo látková varianta.

 

Comments are closed.