REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zabezpečte si svůj majetek na vysoké úrovni

Ohlídat si svůj majetek proti zlodějům a vandalům je čím dál tím těžší. Pokud chcete mít klidný spánek, který nebude rušen starostmi, kde se co děje, obraťte se na společnost Kelcom, která vám velmi ráda pomůže. Jedná se totiž o společnost, jejímž oborem jsou elektronické zabezpečovací systémy.  Mezi její služby patří návrh kompletního bezpečnostního řešení, jeho montáž a samozřejmě také servis po celou dobu životnosti.

TOP služby

Společnost Kelcom není v oblasti zabezpečovacích systémů žádným nováčkem. Má za sebou dlouholetou tradici a poměrně dlouhý seznam spokojených zákazníků. Ostatně o její široké nabídce se můžete přesvědčit na její domovské stránce, kterou najdete na adrese kelcom-sc.cz. Co všechno vás zde čeká? Bohatá nabídka, která čítá například elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, kontrola vstupu a docházky, požární signalizace a mnohé další. V poslední době jsou velmi oblíbené například wifi kamery, které můžete najít také v nabídce společnosti Kelcom.

Pro váš dům a byt

Bojíte se o bezpečí vaší rodiny? Není nic jednoduššího, než se obrátit na profesionály právě v zabezpečovacích systémech. Pokud pomineme klasické mechanické zábrany, jako jsou zámky, vrata, nejrůznější bezpečnostní dveře, mříže a tak dále rozhodně je stále z čeho vybírat. Jedná se například o:

  • elektrické zabezpečovací signalizace
  • kamerové sledovací systémy
  • systémy kontroly vstupu
  • domácí telefony a videotelefony
  • ovládání a automatizace bydlení

Určitě není nutné udělat z vašeho domu obrněnou pevnost, do které se nikdo nedostane, ale přeci jen pro klidný spánek vás a vaší rodiny se určitě vyplatí nic nepodceňovat. V podstatě nesmrtelnou klasikou jsou bezpečnostní kamery, které skvěle slouží k hlídání pohybu v daném objektu tak i kolem něj. Navíc je často využíván i při soudních jednáních, či jednáních s pojišťovnami. Pokud vás zajímá více informací ohledně zabezpečovacích systémů, rozhodně neváhejte a obraťte se na společnost Kelcom.

Comments are closed.