REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vodní dýmky v mnoha variantách

Vodní dýmku, která mám velikost cca 15 centimetrů, si určitě pořizovat nebudete. Pokud vám ovšem nejde o turistickou trofej. Ani dvoumetrová varianta pro vícero kuřáků není zas tak ideální. Nejvíce žádané jsou vodní dýmky velké zhruba 70 centimetrů, ať už s jedním šlauchem nebo s vícero šlauchy (vícešlauchové vodní dýmky), což umožňuje kouřit více lidem naráz.

Vodní dýmky můžete zakoupit ve značně rozdílných cenových relacích. Cena je odvislá ode mnoha okolností. Mezi nejdražší patří velmi zdobné vodní dýmky (krásně malovaná a tvarovaná karafa, jemné tepání těla, tácku a kleštiček …). I když je pravda, že i ty nejlevnější exempláře mívají zdobný alespoň šlauch.

Levne-dymky.cz – slevové kupony a věrnostní program

Je jedno, pro jaký druh (typ) vodní dýmky se rozhodnete. Možná vás zaujme celokovová vodní dýmka. Důležité je, abyste si vodní dýmky vybírali v kvalitním obchodě či e-shopu, kde vám dokáží poradit nejen co se onoho druhu, ale také značky týče. Profesionálním e-shopem, který se zabývá prodejem vodních dýmek a veškerého příslušenství k vodním dýmkám (tabáky do vodní dýmky, kamínky do dýmek, melasy do vodních dýmek, uhlíky do vodních dýmek a podobně) je e-shop Levne-dymky.cz.

Pokud splníte určená pravidla, která najdete na jeho příslušných webových stránkách, můžete získat slevové kupony, které mohou mít hodnotu až osmdesátiprocentní slevy z celé objednávky. Kromě toho se může každý ze zákazníků zapojit do věrnostního programu – sbírat věrnostní body. A to se přece vyplatí, nemyslíte?

Jakou značku vybrat? To je na vás …

Teď už zbývá pouze seznámit se s konkrétní nabídkou vodních dýmek, respektive s jednotlivými obchodními značkami. Pojďme tedy na to – vybírat můžete vodní dýmky Aladin, vodní dýmky Sahara Smoke, vodní dýmky Top Mark, vodní dýmky El Nafes, vodní dýmky Farida, vodní dýmky Khalil Mamoon a vodní dýmky Oduman.

Comments are closed.