REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Mozaika do koupelny v různých barvách!

MOZAIKA DO KOUPELNY

Mozaika do koupelny

Mozaika do koupelny vytvoří ve Vašem bydlení neobyčejné a svým způsobem jedinečné prostředí s netradičním vzhledem. Plošná výzdoba koupelny mozaikou sestavenou z drobných kostiček, obdélníků či víceúhelníků je čím dál více oblíbená. MOZAIKA DO KOUPELNY se používá především na zaoblené plochy, kterými jsou třeba vany. Jednotlivé mozaikové tvary lze také jednoduše odstranit, každý si tak může vytvořit svůj jedinečný vzor a tvar. V našem sortimentu Vám nabízíme širokou škálu mozaik do koupelny, kde můžete vybírat z matné i lesklé kombinace a také dlaždic s neglazovaným i glazovaným povrchem. Mozaikové obklady do koupelny jsou vyrobeny ze skla, keramiky, kamene nebo mramoru. Mozaika do koupelny se prodává jako lepenec na papírové podložce nebo na silikonovém vláknu, čímž umožňuje snadnou manipulaci. MOZAIKA DO KOUPELNY vypadá skvěle také v kombinaci nemozaikového typu. Inspiraci můžete najít mezi návrhy, které jsou po kliknutí na obklad mozaiky k dispozici. Dokážete si tak lépe představit jak vypadá mozaika v prostoru a vysnít si tak i svou koupelnu.

Neobyčejný vzhled koupelny s mozaikou

Chystáte se na novou koupelnu a chcete se vyhnout klasickým koupelnovým obkladům a zvolte originálnější a líbivou variantu. Nahlédněte do kategorie MOZAIKA DO KOUPELNY, kde můžete rázem vybírat z více než desítky obkladů z mozaiky k inspiraci. Vykouzlete z koupelny místo, kam se budete těšit a kde si budete užívat odpočinku a relaxace. Pokud Vás trápí menší prostor vybrat musíte takový odstín, který koupelnu opticky zvětší.

Ohromí Vás nejen úžasný design obkladů, ale také atraktivní slevy, které čekají jen na Vás. Vybírejte z různých velikostí a barev, které si můžete nastavit v jednoduchém filtrování a vybírat tak pouze z odstínů, které se Vám zamlouvají a hodí se Vám.

Comments are closed.