REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Virtuální sídlo pro vaší firmu v kanceláři v Praze

Chcete se vrhnout do skutečného a velkého světa podnikání? V tom případě si založte společnost, nalezněte vhodné místo pro firmu a rozvíjejte svůj business. Jde samozřejmě o úkony, které vyžadují určité znalosti z oboru, abyste je provedli rychle a bez administrativních pochybností.

Nemáte-li na takové věci čas, popřípadě jim vůbec nerozumíte, svěřte se do rukou odborníků. Ideálně těch, jež vám provedou založení s.r.o. na klíč, až po vyřízení nového sídla.

Tím tíženým subjektem je Profi-kancelář s.r.o. Letitý profesionál, jenž konkurenci předčí v nadstandardních službách, vysokých garancích a komplexnosti.

Firma do deseti dnů

Prvopočátkem všeho je založení s.r.o. To standardně probíhá do deseti dnů. Při expresním požadavku je to doba poloviční. Pakliže cokoliv nebude vyřízeno včas, společnost garantuje bezplatnou realizaci se vším všudy.

Následujícím krokem bude sídlo firmy, ideálně v některé z reprezentativních lokalit hlavního města. V tomto směru máte jistě na výběr.

  • Praha 1 hned vedle Václavského náměstí
  • Luxusní sídlo na Praze 2
  • Ekonomické varianty na Praze 3 a Praze 9

Virtuální kancelář ušetří hodně peněz

Zapomeňte však na klasické kancelářské prostory. Vydejte se cestou virtuálního sídla, potažmo kanceláře. Minimální náklady, které vás neomezují ve využívání dalších přidružených služeb.

Profi-kancelář s.r.o. nabízí tři speciální balíčky.

  • Mini-sídlo
  • Profi-sídlo
  • Profi-kancelář

Vše od přeposílání došlé korespondence, přes telefonní linku s operátorem, až po zařízenou kancelář a zasedací místnost k pronájmu.

Povyšte své podnikání

Vsaďte na virtuální kancelář Praha a nestarejte se o žádné skryté vícenáklady. Dopřejte si kvalitu a garanci toho nejlepší v tomto oboru. Hovoří o tom ostatně letitá minulost firmy Profi-kancelář s.r.o., jež je jedním z prvních poskytovatelů na území hlavního města.

Comments are closed.