REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Chcete zhubnout v Českých Budějovicích? Fitkůstka.cz ví jak na to!

Žijete v neustálém kolotoči, zápasíte s nedostatkem času a kdyby vás chtěl někdo poslat do tělocvičny nebo do fitka, nejraději byste ho počastovali nepříliš lichotivými výrazy? Nebo naopak – patříte ke skupině šťastlivců, kteří mají dostatek volného času, a přesto není tělocvična vaším druhým domovem? Přiznáváte dobrovolně, že patříte do kategorie lenochů prostě už tak nějak od přírody? Věřte tomu, že pokud se obrátíte na Fitkůstku.cz a dáte si předsevzetí zhubnout v Českých Budějovicích, najdeme společně sport, který vám bude vyhovovat, bude vás bavit a rozhodně ho nebudete považovat za dřinu.

Sklapovačky nejsou potřeba – hubnutí České Budějovice to umí i jinak

Pokud jste doposud slyšeli pouze o dřině v posilovně, případně o běhání na stadionu, pokud si myslíte, že je doma třikrát denně třeba provést na 100 sklapovaček, rychle tyto myšlenky vyžeňte z hlavy. Možná vás daleko více osloví skupinový sport, možná přijdete na chuť obyčejné chůzi, józe, plavání, zumbě, rumbě nebo spinningu. Důležité však není pouze to, co budete cvičit, ale jestli budete cvičit efektivně a správně. O tom všem je hubnutí České Budějovice. A samozřejmě také o jídle.

“Zhubla trvale 13 kilo tuku za 3 měsíce” – můžete to být i vy

Stejně jako každé cvičení, každý tréninkový plán musí být šitý na míru (aby docházelo k redukci tuku, odstranění bolesti zad, svalových dysbalancí a přibírání svalové hmoty), musí být součástí snížení hmotnosti také na míru šité jídelníčky České Budějovice. Tyto jídelníčky nesmějí být šité horkou jehlou, ale až po důkladné analýze každého klienta. Teprve až budete moci říci: “ Zhubla jsem trvale 13 kilo tuku za 3 měsíce a to jsem měla v jídelníčku pravidelně své oblíbené dortíčky,“ bude vám jasné, že vaše volba, tedy Fitkůstka.cz, byla správná volba.

Comments are closed.