REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

GPS navigace – nenahraditelní pomocníci nejen při cestování

Pokud vlastníte automobil a rádi cestujete, měli byste pamatovat i na nenahraditelné pomocníky při tomto cestování – ať už míříte v zimě na hory, nebo se aktuálně začínáte připravovat na letní cestování (třeba k moři), případně na víkendové výletování. Ano, tipujete správně – řeč je o GPS navigacích. Ty nejmodernější vám zajistí doživotní aktualizaci GPS map pro celou Evropu, a navíc díky přebírání informací od ostatních řidičů budou vaše cesty co nejrychlejší a nejúspornější. Bez ostychu můžeme hovořit o takzvaném chytrém cestování. Některé z navigací si vás dokážou pamatovat, učí se podle stylu vaší jízdy, a jízdní trasy tak umí přizpůsobit podle vás. Bylo by toho ještě spousta k popisování těchto nenahraditelných zařízení, které si můžete pořídit v e-shopu geoobchod.cz.

Nejlehčí a nejvytrvalejší elektronická totální stanice na trhu

Geoobchod, který vám nabízí široký sortiment geodetických navigačních a stavebních přístrojů a pomůcek, pro vás má nyní v nabídce nové produkty, jako kvalitní stavební lasery, potrubní stavební lasery, GNNS přijímače a totální stanice. Právě nyní je pro vás připravena nejmenší, nejlehčí a nejvytrvalejší elektronická totální stanice na trhu, která je vybavena interní pamětí pro 10.000 bodů,quasi-alfanumerickou klávesnicí a grafickým LCD displejem v jedné poloze.

Půjčovna, servisní a poradenské služby

Geoobchod pro vás má připraveny také drony, 3D skenery, námořní elektronikou, digitální nivelační přístroje, teodolity, měřící latě, nivelizační latě, optické nivelační přístroje, laserové dálkoměry, měřící kolečka, geodetické programy a také půjčovnu, kde si můžete zapůjčit veškeré geodetické a stavební přístroje včetně GPS pro zemědělství nebo lesnictví či GPS auto navigaci přesně podle vašich potřeb. Kromě toho servisní a kalibrační střediska v Pardubicích, Plzní a nově i v Praze, nabízejí kompletní služby na poli oprav a kalibrací. Spolehnout se můžete také na dokonalé poradenské služby.

Comments are closed.