REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jedna dámská kabelka nestačí

Jedna dámská kabelka nestačí

Ženy si většinou nevystačí pouze s jednou kabelkou. Ani nemohou. Ne snad proto, že nabídka kabelek v obchodech i e-shopech je velmi široká, ale je třeba se taky zorientovat v tom, co se právě nosí, co ženě sluší a přihlédnout k tomu, co jí bude nejvíce vyhovovat. Při volbě dámské kabelky je třeba brát vždy v úvahu nejen příležitost, při které bude kabelka nošena, ale také její styl a velikost. Silnější a mohutnější ženě nebude naprosto sedět drobná kabelka s úzkým uchem. Zdůrazní totiž ještě více její korpulentnost. To platí i obráceně.

Postava ženy by se měla odrážet i při výběru dámských hodinek. Oblejší postava si žádá robustnější hodinky, zatímco drobnému obličeji bude slušet malý a jemný formát hodinek. Dětských hodinek se to v podstatě netýká. U této kategorie hodinek je dobré vycházet z dívčích a chlapeckých hodinek. Ani pánské hodinky postavu příliš neřeší.

Jako pokrývku hlavy zvolte stylovou čepici z balkystyle.cz

Zvláštní kapitolu dámských doplňků tvoří pokrývka hlavy. Někdo upřednostňuje klobouky, jiná žena dává přednost čepicím. V každém případě platí, že přikrývka hlavy by měla být součástí každodenního šatníku zejména v zimním období, ale také při větrném počasí na jaře a na podzim, protože je prevencí proti prochladnutí. Při výběru klobouků a čepic vždy pamatujte na příležitost, styl, velikost postavy a velikost hlavy, linie v obličeji, barvu a materiál. Právě nyní máte příležitost vybrat si některou z stylových čepic v e-shopu  balkystyle.cz.

Comments are closed.