REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Motorové písty od českého výrobce

Společnost Almet Pistons je českým výrobcem pístů do spalovacích motorů a kompresorů. Rozhodně se nejedná o žádného nováčka. Na trhu působí už více než 80 let, během kterých si udělala skvělé jméno nejen u nás, ale i v zahraničí. Její písty do motoru byly dokonce i využity v závodním automobilu týmu Aleše Lopraise při světově známém závodu Rallye Dakar. Mezi významné zákazníky společnosti Almet Pistons patří například Zetor Tractors, či Tatra Trucks. Na seznamu je ovšem mnoha další, převážně zahraničních zákazníů z USA, Ruska, Německa, Velké Británie a mnohých zemí.

Kvalita a ekologie

Nejlepší reklamou jsou kvalitní výrobky, na které je spoleh. Písty Almet jsou přísně kontrolovány nejmodernějšími kontrolními zařízeními, kterými jsou rentgen televizní řetězec, ultrazvukové přístroje, spektrometr, či automatické měřící linky pro výstupní kontrolu. Ovšem nejlepší kontrolou kvality jsou samotní zákazníci, kteří dlouhodobě potvrzují to, že výrobní společnost pístů Almet Pistons dělá svou práci dobře. Tak jako i ostatní společnosti, tak i Almet Pistons si uvědomuje důležitost ekologie a dopadu své výroby na životní prostředí. Proto veškeré činnosti této společnosti odpovídají zákonů k ochraně životního prostředí. Už více než 10 let je společnost Almet Pistols zapojena do systému EKO-KOM, který se zabývá likvidací obalového materiálu. Samozřejmě není zapomenuto ani na emise, které společnost pravidelně měří, stejně tak i odpadní vody.

Důležitost vývoje

Žádná firma nechce zůstat na místě, a jak se říká zaspat na vavřínech. Z těchto a mnoha dalších důvodů se snaží společnost Almet Pistons stále pracovat na vývoji pístů pro nové spalovací motory, v čemž se zaměřuje především na výrazné zlepšení jejich parametrů zejména v oblasti výkonu, spotřeby paliva a oleje, dále také v oblasti emisí, životnosti a samozřejmě spolehlivosti. Písty Almet jsou tedy nejen kvalitní, ale jejich výroba byla podrobena přísné ekologické kontrole. Ostatně více informací o výrobě, vývoji a konkrétních výrobcích si můžete přečíst na adrese almetpistons.com.

Comments are closed.