REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nepusťte slunce do svých talířů – volte venkovní rolety

Když se rozhodujeme pro interiérové stínění či exteriérové stínění, vždy většinou řešíme pouze slunce, které se pokouší dostat se do našich příbytků z plných sil a vlézt nám třeba až do talíře. V tomto ohledu nám pak venkovní rolety, venkovní žaluzie, vnitřní žaluzie, vertikální žaluzie a podobně dělají neocenitelnou službu.

V posteli si dopřejte soukromí

Obrovskou službu nám však prokazují i látkové rolety, plisé a další, zejména ve večerních a nočních hodinách. Myslím, že všichni milujeme své soukromí a zažíváme nepříjemný pocit, když nás někdo pozoruje a vidí nám až do postele hned, jakmile se slunce ztratí z obzoru a my rozsvítíme světlo. Pokud máme možnost zaklapnout vnitřní žaluzie nebo zatáhnout vertikální žaluzie docílíme toho, že zabráníme pohledům zvenčí a rázem se budeme cítit bezpečněji.

Ani v podkroví nemusí být v létě nesnesitelně

Některé domy jsou vybaveny také střešními okny, za nimiž se nacházejí dětské pokojíky, ložnice případně celé byty. Zvláště u podkrovních prostor je třeba dbát na důsledné zastínění oken, protože pod střechou bývá vždy nejtepleji. Je to i váš případ? Rozhodněte se tedy pro střešní stínění v podobě látkových clon, žaluzií do střešních oken nebo venkovních žaluzií do střešních oken.

Nakupujte výhodně

Objednejte si horizontální žaluzie, sítě proti hmyzu nebo markýzy ještě dnes a můžete se těšit na dvacetiprocentní slevy! Musíte však jednat opravdu rychle, neboť nabídka u Sun Care platí pouze do konce května. A na co se ještě kromě příjemné slevy můžete těšit? Na individuální přístup ke každému z vás, na přizpůsobení se vašim časovým možnostem, na profesionální jednání i profesionální montáž, na krátké dodací lhůty. Zakázky společnost Sun Care realizuje po celé republice, i když je pravda, že větší radost bude mít, pokud se jí ozvete ze Zlína, Olomouce, Moravskoslezského kraje, Jihomoravského kraje nebo z Prahy.

Comments are closed.