REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Úleva od bolesti novými masážními technikami

Kdo by si někdy rád nezašel na masáž? Přeci jen, všichni máme rádi, když se o nás někdo starám, pečuje o nás a dotýká se nás. Ovšem masáže nejsou vyhledávány jen pro dobrý pocit, relax a uvolnění. Velká většina lidí právě touto cestou hledá pomoc od nepříjemných bolestí a nejrůznějších zdravotních problémů. Pokud k nim patříte i vy, nebo někteří vaši známí, měli byste znát pojem kolibové balanční technika.  Jedná se o unikátní masážní techniky, které dokáží ulevit od obtíží již po první návštěvě. Pokud vás už teď tato léčba zaujala, můžete se o ní dozvědět mnohem více na adrese balancnitechnika.cz.

Masáží proti bolesti

Balanční technika je ve světě masáží v podstatě nováčkem. Paní Dagmar Kolibová musela ujít dlouhou cestu, než balanční technika vznikla. Už jako malá začala sbírat zkušenosti u své babičky, která byla uznávaná léčitelka a bylinkářka. Hned po sametové revoluci si založila své masážní studio, kde jí pod rukama prošlo několik tisíc klientů. Velmi svědomitě si vedla o každém z nich kartotéku, aby jim mohla vždy nejlépe pomoci. Možná i díky tomu si velmi brzy začala všímat podstatných nedostatků, které má každá masážní technika, a to, že je vždy výhradně zaměřena na určitou část těla a tedy na jeden problém a nebere lidské tělo jako jeden propojený celek. A přesně to paní Dagmar Kolibová svou balanční technikou změnila.

Revoluční nápad

Nové rehabilitační techniky      berou lidské tělo jak celek a tímto stylem přistupují v podstatě ke všem zdravotním problémům. Paní Kolibová dokonce své nové rehabilitační techniky vyzkoušela i na zvířatech, u kterých měly ohromný úspěch. Úleva od bolesti balanční technikou u některých klientů přichází už po první návštěvě. Pokud i vás, nebo někoho ve vašem okolí trápí bolesti, rozhodně u těchto nových technik nejde nic zkazit.

Comments are closed.