REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Ecigarety vaše zdraví nepoškozují

Může to zní jako ohraná písnička: „Kouření škodí zdraví. Z kouření vznikají ty nejhorší nemoci. Kouření nepoškozuje pouze samotného kuřáka, ale i všechny ostatní v jeho blízkém okolí. Dáme na krabičky cigaret ošklivé obrázky, lidi se leknou a přestanu kouřit. Zakážeme reklamu na cigarety. Zakážeme kouření prakticky všude i v hospodách.“ Možná už toho všeho máte dost a raději byste opravdu s celým tím slavným kouřením sekli. Koneckonců – stejně to leze jenom do peněz. Jenže dobře víte, jak to se všemi těmi vašimi předsevzetími dopadá. Stejně se vám s kouřením skoncovat nepodařilo. Šance, že tento váš „zlozvyk“ nakonec přece jen zmizí, tu ale existuje. Jmenuje se ecigareta. Je úplně jedno, zda se rozhodnete vybírat z elektronických cigaret Joyetech, nebo se rozhodnete pro e-cigarety ritchy. Důležité je, že si budete dále pochutnávat, nebudete si ubližovat a hlavně nebudete otravovat svoje okolí.

Klasiku zahoďte!

Elektronické cigarety dnes nejsou žádnými módními výstřelky. Naopak! Kuřákům dokáží šetřit zdraví i finanční prostředky. Až přejdete například na elektronické cigarety innokin nebo elektronické cigarety aspire, schválně si zapisujte, kolik peněz by jste utratili, kdyby jste zůstali u kouření klasických cigaret. Nebo ještě lépe – pořiďte si pořádné prasátko a neprokouřené peníze si do něj hezky ukládejte. Uvidíte, jak snadno dokážete našetřit na dovolenou – třeba do Chorvatska.

Kuřte, kdy se vám zachce

Jedním ze zajímavých výrobků jsou elektronické cigarety ismoka. Můžete si vybrat tu v klasickém provedení, nebo naopak využijte možnosti zakoupit si tuto elektronickou cigaretu v ultra tenké provedení. Jednoduše se vám vejde do pouzdra i do kapsy. Budete ji tak mít stále po ruce a „zabafat“ si budete moci kdykoli a kdekoli vás napadne.

Vám všem kuřákům jsou určené také elektronické cigarety kangertech. Tyto cigarety jsou zajímavé tím, že u nich nemusíte nic nastavovat, vše je plně automatické.

Comments are closed.