REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Sníte o o náušnicích a dalších kovových ozdůbkách? Pořiďte si je!

Také sníte o kovových ozdůbkách na různých částech těla? Jak by ne – vždyť dnes už tyto lesklé ozdoby nejsou ničím výjimečným. Tak jako začíná být naprosto běžná náušnice v mužském uchu, piercing segmenty na pěkném ženském bříšku dokáží mužské oko také pěkně potěšit. To, že piercing pochází z Afriky, není žádná novinka. Vždyť propichování kůže patřilo mezi tajemné rituály tamních kmenů odjakživa.

Moderní, estetické ozvláštnění vlastního těla

Dnes se piercing podkovy, zlatý piercing, roztahováky, plugy, piercing tunely i fake piercing považují za moderní, estetické ozvláštnění vlastního těla. Pokud o piercingu uvažujete i vy, mohl by vás zajímat internetový obchod Poisonbite.eu. Najdete v něm vše, co vaše choutky uspokojí. Navíc pouze kvalitní výrobky z kvalitního materiálu, které zajistí dobré zhojení vašeho nového piercingu a eliminují alergické reakce vašeho těla.

Po piercingu netoužíte? Zkuste jiné šperky a doplňky

Nemusíte si však pořizovat rovnou piercing, když lačníte po kovových ozdůbkách. Určitě se vám budou líbit například náhrdelníky torques. Můžete si zvolit například ocelový náhrdelník barvený komaxitem, tedy velmi odolnou barvou zapékanou při 200 stupních Celsia. Oslovit vás však může doslova přehršel náramků, ze kterých si určitě dokážete vybrat přesně ten podle vašeho gusta.

Trendy oblečení vás hodí do pohody

K nastupujícímu létu však patří nejen šperky a doplňky, ale především trendy oblečení. Obzvláště dámské trendy oblečení v podobě skvělých triček, doplněných ještě skvělejšími taškami s delšími uchy tak, aby se daly nosit přes rameno, vyrobených z přírodních materiálů (bavlny) a potištěných přímým potiskem, z vás v létě udělají opravdové jedničky. Pamatujte na to, až budete tvořit objednávku z e-shopu Poisonbite.eu.

Comments are closed.